Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-24, 13:18   #4270
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Lili ja nie mam dla synka kasku na rower, wydaje mi się że było by mu bardzo nie wygodnie głowę kłaść na oparciu podczas jazdy ... a poza tym to nie widziałam takich małych ( rzadko jeździmy na rowerze z mojego braku czasu oczywiście)
A to można malucha wozić na rowerze bez kasku?
U nas co prawda wieś ale nie chciałabym dostać mandatu

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Brumek to co za fotelik że Tymuś jeszcze w nim sie mieści? zdradz proszę bo na 2 dziecko będę na niego polować ... zdjęcia super, przyznam szczerze że sama sobie zrobię takie porównanie
Ja chyba też jak się zbiorę

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Lili, faktycznie widać, że Radek uwielbia pociągi. Chyba z niego niezły śmieszek co?

Wczoraj zgrywałam wszystkie Hani filmy z telefonu na komputer. Później zaczęłam je przeglądać, i tak patrząc na 2-miesiączną Hanię stwierdziłam(w myślach) że strasznie się zmieniła. Tż zaczął mi zaglądać przez ramię i pyta kto to? Odwróciłam się, żeby sprawdzić, czy sobie jaja robi, i pytam "no jak to kto?". Podszedł bliżej i mówi "No naprawdę nie wiem". Nie poznał własnego dziecka... Chyba muszę go do okulisty zaciągnąć.
Strasznie wesołe dziecko mam. Bardzo dużo się śmieje, z byle czego.
Często tak radośnie i tak szczerze, że aż mi się serce kraje z radości
Ale w du.e też potrafi dać

Twój tż
Dla nich to wszystkie maluchy wyglądają tak samo

Idę ziemniaki mielić, dziś placki ziemniaczane
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora