2012-08-24, 13:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx
Lili ja nie mam dla synka kasku na rower, wydaje mi się że było by mu bardzo nie wygodnie głowę kłaść na oparciu podczas jazdy ... a poza tym to nie widziałam takich małych ( rzadko jeździmy na rowerze z mojego braku czasu oczywiście)
|
A to można malucha wozić na rowerze bez kasku?
U nas co prawda wieś ale nie chciałabym dostać mandatu 
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx
Brumek to co za fotelik że Tymuś jeszcze w nim sie mieści? zdradz proszę bo na 2 dziecko będę na niego polować ... zdjęcia super, przyznam szczerze że sama sobie zrobię takie porównanie
|
Ja chyba też jak się zbiorę
Cytat:
Napisane przez marzena_S
Lili, faktycznie widać, że Radek uwielbia pociągi. Chyba z niego niezły śmieszek co?
Wczoraj zgrywałam wszystkie Hani filmy z telefonu na komputer. Później zaczęłam je przeglądać, i tak patrząc na 2-miesiączną Hanię stwierdziłam(w myślach  ) że strasznie się zmieniła. Tż zaczął mi zaglądać przez ramię i pyta kto to?  Odwróciłam się, żeby sprawdzić, czy sobie jaja robi, i pytam "no jak to kto?". Podszedł bliżej i mówi "No naprawdę nie wiem". Nie poznał własnego dziecka...   Chyba muszę go do okulisty zaciągnąć. 
|
Strasznie wesołe dziecko mam. Bardzo dużo się śmieje, z byle czego.
Często tak radośnie i tak szczerze, że aż mi się serce kraje z radości 
Ale w du.e też potrafi dać 
Twój tż 
Dla nich to wszystkie maluchy wyglądają tak samo 
Idę ziemniaki mielić, dziś placki ziemniaczane 
|
|
|