2007-02-04, 13:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Napisane przez majula
pierwsze zdjecia cienie limestone plum na nastepnym zdjeciu sa powder pink pinky peach
|
Cytat:
Napisane przez majula
i ostatnie 3 idac od gory sunshine bronze i chocolate
|
najbardziej z tych wszystkich podoba mnie się pinky peach, bronze i powder pink
Cytat:
Napisane przez majula
ja je kupilam w 13 przed swietami a tego pink peach uzywam dosc reguralnie i nakladam na powieke i rosmarowuje palcem bardzo ladny efekt, i poki co mam go dosc sporo  ja dostalam wszytskie za 1 razem poza tym peach walsnie ale dostalam go zaraz z nastepnym zamowieniem  ja uzywam pudru jako bazy i sie super trzymaja ale normalnie tez
zreszta teraz poluje na baze walsnie pod cienie 
|
Cytat:
Napisane przez majula
bardziej zlocisty jest ten pinky peach u mnie sie utrzymuja ok 5h co dla mnie jest super bo wiekoszosc cieni nie utrzymuje sie tak dlugo wiec ja jestem zadowolona 
|
Cytat:
Napisane przez majula
Na rece i pod lampa wyszedl on dosc delikatny moim zdaniem jest on ciutke mocniejszy ale ja te cienie rozprowadzam reka i sa delikatniejsze, ale wystarczy aplikatorem rosmarowac i jest mocniejszy ale nie tez jakos super mocny 
|
oj kusicie tymi cieniami, osobiście mnie najbardziej kusi pinky peach, tylko zabardzo nie wiem w jaki kolorek ten cień wpada, majulko czy ten odcień może wpada w łososia, czy mnie się tylko tak wydaje???
|
|
|