2012-08-24, 14:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie na temat salonow slubnych w krakowie i nietylko/adresy!!!
Cytat:
Napisane przez nutik
Ja też mam właśnie teraz a nie później urlop :P Dzięki za stronkę, chociaż ja nie jestem ani z Tarnowa ani z Jasła, więc tam nie trafię. Szkoda, że w Krakowie nie ma ich salonu bo osobiście nie byłam jeszcze w salonie, w którym można robić zdjęcia...
|
ja tez jestem z krakowa, ale z tz zrobilismy mala wycieczke
naprawde polecam, dzieki tym zdjecia wiem czego mam szukac.
w kazdym salonie w jakim bylam bylo malo sukni, same wyprzedazowe
madonna florianska
bardzo pozytywne wrazenia, mila obsluga, przymierzylam to co chcialam, sukni duzo wiecej niz w innych salonach
moenadluga
weszlam i wyszlam, kompletnie nic nie wpadlo mi w oko. sukni dosyc duzo ale przechodzace ze skrajnosci w skrajnosc
elizabet passiondluga
bardzo haryzmatyczna wlascicielka, od razu pokaza mi w tym mi bedzie dobrze, ja dokladnie czegos takiego szukalam. mierzylam suknie ze starej i nowej kolekcji pozytywne wrazenia. nie ma przymierzalni, tylko pokoj przymiarek bardzo przestronny, jasny z oknem przystepne ceny
karolina na rogu filipa/dluga
obsluga mila, najmniej sukni w porownaniu z salonami ktore odwiedzilam.
karolina na dlugiej
suknie ladne, kazdy typ, obsluga mila, pani zaproponowala mi suknie w ktorej by mnie widziala z nowej kolekcji dostepnej od pazdziernika.
EURO MODA filipa
bardzo pozytywne wrazenia mila obsluga. mierzylam jedna suknie ale sliczna i to w swietnej cenie 1700zl model laura(nie znalazlam w internecie)
mariogoldfilipa
nic nie mierzylam, obsluga mila, ale mialam jakis niedosyt
filipinkafilipa
suknie drogie, ale ladne. nie zniszczone. mierzylam kilka modeli, rowniez te zaproponowane obsluga mila, brak zarzutow.
podobno w slynnym salonie maja objatek mozna robic zdjecia, ja jednak omijam ten salon szerokim lukiem
|