Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-24, 15:47   #2783
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

Hej
wrocilam do domu.
Na ktg tradycyjnie nic. polezalam sobie i tyle.

A spotkalam kolege. Przyjechali z zonka i dzieciatkiem bo wypuscili ich do domku, a wczoraj przyszla polozna srodowiskowa i stwierdzila u mlodego zoltaczke.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Sobie też nie dałabym rady tego zrobić a tu trzeba walczyć, żeby rana się nie zasklepiła a on nie chce iść do szpitala więc działam jak mogę. Jestem wręcz jak terrorysta. Tu antybiotyk, tu opatrunek, tu mierzenie gorączki

A ta lanolina to jest sama w butelce czy domieszana do czegos? Przydałaby mi się do kocyków, bo jak uprałam to są takie troszkę właśnie ubite.
Brawo Elena Dzielna jestes.

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Witam się na chwilkę

Nadrobię 7 stronek później bo muszę odreagować sprzątając
Od paru dni każdy ma do mnie pretensje, o to że nie mam humoru albo mówię jakimś niemiłym tonem dzisiaj Tż na mnie naskoczył, że na niego krzyczę a ja nic takiego nie zauważyłam. Nie wiem czy to ja wariuje czy wszyscy na około i oczywiście zryczałam się jak głupia, posprzątam trochę to mi przejdzie.

A tak ogólnie to zaczynam dzisiaj 33 tydzień jedyna dobra wiadomość na dziś dzień.
za tydzień.
Nie przejmuj sie. Nawet jak masz humory to jestes usprawiedliwiona.

Sojka co się dzieje? Chodzi o to, ze Zosia jeszcze w brzuszku czy coś Cie boli?

Gda super fota

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora