2012-08-25, 09:25
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Melduję spadek -1 kg 
Cytat:
Napisane przez gwiazdka93
Na pewno będą efekty
Ja właśnie wróciłam po 10 km przejażdżce rowerem inną, cięższą trasą
Mój dzisiejszy jadłospis:
Mały Kubuś (byłam mega głodna po badaniu, a do domu miałam kawałek) 
I. 3 małe (jak 1,5 zwykłych) kromki chleba z serem żółtym i wędzoną rybą, kawa bez cukru
II. 2 małe kotlety rybne, 30 g ryżu brązowego, łyżka żurawiny
III. jogurt naturalny, łyżka o. nerkowca, 4 suszone morele (zgodnie z radą gai, od jutra będę łączyć orzechy z twarożkiem lub serkiem, dziś niestety nie miałam ich w lodówce)
IV. jajecznica z 3 jaj, pomidora i 2 plasterków szynki
V. będzie mały serek wiejski ze szczypiorkiem
|

pysznie Ja bym tylko ser żółty wywaliła.
Też muszę pójść za swoją radą i kupić wreszcie orzechy 
Cytat:
Napisane przez lora113
Smaaaacznie!
Ja dzisiaj zobaczyłam 2 kg mniej! Moja mina była bezcenna, motywacja jeszcze większa, a uśmiech na buzi ogromny!
III: 3 łyżeczki wiejskiego light
Najważniejsze! Dziewczynki wzięłam Wasze rady do serca - w środę endokrynolog 
|
Brawa za spadek i endokrynologa  
Ale czemu tylko 3 łyżeczki wiejskiego? Dla mnie to lekka przesada 
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
super  ja już zamówiłam licznik z all, będzie nawet pokazywał ilość spalonych kcali i tłuszczu  po niedzieli powienien dojść  nareszcie będę wiedziała ile km przejechałam 
|
Ile taki licznik?
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36105861]OK, czas na orlicowy dietowy rozkład dnia 
1. śniadanie - jabłko
2. drugie śniadanie - 4 bardzo małe kromeczki chleba pełnoziarnistego pieczonego przez moją mamę z szynką drobiową i ogórkiem (na zdjęciu jest jeszcze surówka, ale na to nie patrzcie, bo na zdjęciu jest wczorajsze śniadanie )
3. obiad - pieczona ryba (miruna) z ziołami + kasza kuskus (nie zjadłam całej tej ilości z talerza) + surówka z marchwi i jabłka
4. podwieczorek - jogurt naturalny + 2 łyżki otrębów z jabłkami + dodatkowo garść suszonych jabłek
5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem i cebulką + 3 rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka
Poza tym, że śniadanie zamieniło się miejscami z drugim śniadaniem to wydaje mi się w porządku, co myślicie?[/QUOTE]
Smacznie jak zawsze 
ja bym tylko 4. wkleiła gdzieś przed obiadem 
Cytat:
Napisane przez heroine86
 hehe  mnie trochę kolana bolą, no ale to nic dziwnego jak się cały czas pedałuje przed ponad godzinę 
|
Też czuję nogi po wczorajszym osobistym rekordzie na orbim 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Dzień dobry
Ja już zjadłam owsianeczkę na śniadanko  z malinami  no i kończę kawkę  jakie plany na dziś? 
|
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
Orlica fajnie
ja jutro jabłka na II sniadanie wcianm + maliny 
\.
|
Dzień dobry 
Widzę, że dzisiaj u nas będzie malinowo
Ja miałam jogurt z muesli i malinami na śniadanko (pięknie wyglądał )
i zostało sporo na drugie śniadanie 
Tak więć dzień malinowy czas zacząć 
A teraz poproszę o trochę motywacji, żeby wstać i pójść na godzinę na orbiego...strasznie mi sie nie chce po wczoraj
A wieczorem idę na Open Air Tylko nie wiem jak wrócę, bo tam żadnych nocnych nie ma. Chyba będzie marsz do najbliższego przystanku
Edytowane przez gaia
Czas edycji: 2012-08-25 o 09:28
|
|
|