2012-08-25, 10:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
Napisane przez gaia
Melduję spadek -1 kg 
|
Gratuluję 
Cytat:
Napisane przez gaia
Widzę, że dzisiaj u nas będzie malinowo
Ja miałam jogurt z muesli i malinami na śniadanko (pięknie wyglądał  )
i zostało sporo na drugie śniadanie 
Tak więć dzień malinowy czas zacząć
A teraz poproszę o trochę motywacji, żeby wstać i pójść na godzinę na orbiego...strasznie mi sie nie chce po wczoraj
A wieczorem idę na Open Air  Tylko nie wiem jak wrócę, bo tam żadnych nocnych nie ma. Chyba będzie marsz do najbliższego przystanku
|
Uwielbiam maliny i jagody i borówki o truskawkach nie wspomnę  
Idź idź na tego orbitka wiem, że ciężko jest się zebrać, ale jak już zaczniesz to będziesz chciała skończyć i będziesz szczęśliwa także do dzieła bejbe 
Umm, fajnie rozerwiesz się trochę 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Dziewczyny potrzebuje solidnego kopa bo popłynęłam dziś 
Jak śniadanie było ok tak na obiad zjadłam dość dużą niedietetyczną porcję kurczaka w panierce i jeszcze na deser zjadłam Magnuma 
A z tą pracą to w sumie jutro mam dogadać szczegóły, w jednym przypadku mam być nianią a w drugim uczyć dzieciaki chińskie angielskiego(obie dorywczo). Jak to pierwsze ok to w drugim boje się, że nie podołam. Nie jestem jakaś dobra z angielskiego...zastanawia m się co zrobić 
|
Kochana, Ty tyle ćwiczysz, że dzisiaj Ci się należało raz, nie zawsze zjesz lżejszą kolację i się wyrówna 
Poradzisz sobie w tej pracy 
Cytat:
Napisane przez gaia
|
Właśnie czytałam o tym wczoraj zainteresowało mnie to i zamierzam wypróbować na dniach daj znać jak efekty
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|