Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-25, 16:40   #2114
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Kiedyś pewnie by tak z nami było:d teraz w długie jesienne wieczory herbatka, kanapa, kocyk i mężus u boku
ze mną tak będzie :P
Cytat:
Napisane przez Ahri Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie wróciłam z wykopalisk . Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie . Haha. Na razie jestem u koleżanki w domu, tata po mnie przyjeżdża ok. 18 i wracam do siebie do miasta . Wykopki się udały, znaleźliśmy parę fajnych rzeczy.

Co tam słychać u Was ?
hej fajnie, że się udały, pochwal się co tam znalazłaś
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Tusia pewnie jest zafascynowana mężem Mam nadzieję, że niebawem się pojawi z relacją i zdjęciami

Nadrobiłam Was, ale nie mam siły odpisywać, bo znowu pół nocy wymiotowałam Chyba muszę zrobić jakieś badania, bo to przecież nie jest normalne. Jeszcze są u nas znajomi i planujemy grilla na wieczór, ja to sobie chyba wafle ryżowe ugrilluję, bo jestem już megagłodna, a boję się jeść czegokolwiek
no koniecznie rób badania, lepiej sprawdzić co tam się dzieje...

hej, ja już umalowana, uczesana, jeszcze muszę się ubrać i lecimy na ślub. Dopiero o 18 mają. Trzymajcie kciuki, żeby na sali było wszystko ok, bo nie chcę jej zmieniać w razie czego

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora