2012-08-25, 17:07
|
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
Napisane przez matyldaaaa
Nie wiem czy czasem nie było wątku o dziwnych mieszkaniach czy coś takiego. Wiem, że czytałam na nim o windzie, która zatrzymywała się co 4 piętra  Niestety nie pamiętam jaki był tytuł tego wątku.
|
o 4 nie słyszałam, ale w tym luksusowym apartamentowcu http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAQ&dur=1161
zatrzymują się co 3 piętra
W sumie niefajnie, ale przy wolnych windach to pewnie by się ludzie nie doczekali i szybciej wjechać x pięter i jedno zejść.
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Suvia
Żartujesz.... Dżizassss.
Mi się to JP jednoznacznie kojarzy z chłopcami spod budki z piwem. Tacy są wszyscy hardzi i zbuntowani. Ale nie zauważyłam wśród dzieciaków uczących się takiego trendu, tak wokół mnie to raczej się z tego śmieją.
|
Ciekawe czy na żywo mając wizję spędzenia 48 godzin na komendzie też są tacy odważni zawsze mnie to zastanawia.
Sama za większością służb nie przepadam, ale większość młodocianych pewnie takie koszulki nosi, bo taka moda.
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna
Ja się zawsze rzucałam sama do pomocy, bo to raczej kobitka nie jest Iron Manem ani Hulkiem, żeby sama znieść po schodkach autobusu wózek z dzieckiem (które też swoje waży), do tego zakupy itp.  . Wkurzało mnie zawsze, że ludzie tylko siedzieli i się gapili. Ale wczoraj wkurzyło mnie to, bo przecież autobusy niskopodwoziowe mają funkcję opuszczania się... kierowca powinien tej funkcji użyć... ale po co, ja jestem jedną z Avengersów i sobie mogę powalczyć z wózkiem. Współczuję tylko osobom na wózkach i mam nadzieję, że są lepiej traktowani.
|
pół biedy przy niskopodłogowych, bo przy naszych wysokich krawężnikach to jeszcze jakoś dają ludzie radę
Ale niech podjedzie taki starszy, albo jakiś świetny tramwaj- w Krakowie kiedyś jeździły z takimi schodkami, że ledwo się człowiek wdrapywał, a co dopiero z wózkiem czy czymś.
Ale ogólnie fakt- sporo osób czeka na innych, że pomogą.
Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-25 o 17:08
|
|
|