Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 08:43   #360
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Dzień dobry, witam poweeekendowo. Te dwa dni były bardzo dziwne, data naszej rocznicy mieszała się z moim tp, raz byłam uśmiechnięta od ucha do ucha, a zaraz siadałam i myślałam o Małej, a łzy same płynęły...

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
witam

też mamy podobną sytuacje...
13 sierpia miało urodzić się nasze dzieciątko
15 sierpnia mamy rocznicę ślubu

1 stycznia mamy rocznicę bycia ze sobą i w ten dzień dowiedziałam się, że beta nie rośnie ;(
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Adunia
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Adunia przytulam w tym ciężkim dniu Nic dziwnego że płaczesz.. bo to ciągle boli a w dniu przewidywanego porodu boli ze zdwojoną siłą..
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
ADUNIA! Moja rada- zorganizuj jak najbardziej sobie ten dzien by było mało czasu na myslenie.
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochana przytulam mocno....najmocniej jak moge...
Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Tule, w ten dzień wyjątkowo mocno
Dziewczyny, jesteście kochane, dziękuję Wam za wsparcie, nigdzie indziej nie otrzymam tak wiele zrozumienia jak na wątku... Wzięłam Wasze rady do serca i zasuwałam cały dzień, jakoś minął, ale na koniec było najciężej. Na szczęście już poniedziałek, wypatruję owulki (dziś 11dc...)

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
jutro o 10.30
Pani! Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Co do białego, sporo znajomych ma z tym problem. ja na szczęście nie mam, nie ważne co jem i w jakich ilościach Nawet w ciąży mnie nie złapało (mimo, że częste)
Inutil, mam tak samo, jem co chce, jak chce i nic się nie dzieje

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Witam
najpierw byłam w wątku staraniowym, potem przez 4 tygodnie w mamusiach marcowo-kwietniowych a teraz proszę o przyjęcie mnie do Waszego.
ewcik, witamy... Przytulam mocno. Przed Tobą ciężki okres, ale dasz sobie radę, tak jak i my wszystkie. Nie obwiniaj się o nic - zrobiłaś wszystko co mogłaś żeby dzidziusiowi było dobrze. Teraz jest ciężko, ale wierzę, że szybko zaświeci dla Ciebie piękne słoneczko

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora