2012-08-27, 11:06
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek
Wlasnie nie moglam spac  Ale tez i wczesnie bylam z kolezanka na saune umowiona bo na 9 .
A teraz wrzucilam kartacze do ugotowania a do nich pyszny sosik z kurek 
I ide lezakowac  oraz ogladac "Homeland"
|
zazdroszczę tej sauny bo my w końcu nie byliśmy pływalnia miała
"przerwę technologiczną" do wczoraj włącznie no nic może innym razem za to byliśmy wczoraj na wycieczce rowerowej w ładnych okolicach
co to są te kartacze? bo nie wiem a na kurki tez mamy ostatnio fazę M. zrobił nam ostatnio taki pyszny sos śmietanowo-kurkowy z szynką wieprzową, że myślałam, że oszaleję 
my wczoraj oglądaliśmy bardzo dobry i bardzo stary film "Świadek oskarżenia" gorąco polecam, prawdziwy klasyk gatunku szczególnie dla miłośników filmów czarno-białych i których akcja toczy się w sądzie 
też się bardzo cieszę i ta perspektywa dodaje mi energii i optymizmu bo inaczej bym chyba nie wyrobiła w robocie 
no wiesz jak to jest- jak się nie ma co się lubi ale na szczęście od przyszłego tygodnia wracamy do normalnej pory czyli będe wstawać o 6.30 
też kupujemy zazwyczaj drobiazgi w ikea i też mnie nie zachwycił nowy katalog i nie dziwię, że się uśmiałaś z mojego zrywu, sama tez się z siebie śmiałam jak już weszłam z katalogiem do domu
a pogoda u nas w weekend była jeszcze bardzo ładna dziś za to już znacznie chłodniej i niebo zachmurzone 
super, że przyjęcie weselne udane może chcesz nam pokazać jakieś zdjęcia?
Cytat:
Napisane przez dodaja
Ależ intensywny weekend...
Wczoraj robiłam z siostrą imprezę dla rodziny. Urodzinową. Generalnie było super, posiedzieliśmy dosyć długo. Byłam też wczoraj dobrą ciocią- spało u mnie 4 siostrzeńców 
|
na śląsku urodziny obchodzi się huczniej niż imieniny prawda? to dokładnie odwrotnie niż u nas i też mnie zaskoczyłaś, że robicie imprezę urodzinową PRZED urodzinami, u nas się tego nie praktykuje bo niby przynosi pecha co region to inne tradycje 
a ciocia z Ciebie najlepsza 
Ala jak Ci się urlop udał? wypoczęłaś, doładowałaś bateryjki?
|
|
|