Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 11:06   #82
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Wlasnie nie moglam spacAle tez i wczesnie bylam z kolezanka na saune umowiona bo na 9 .

A teraz wrzucilam kartacze do ugotowania a do nich pyszny sosik z kurek
I ide lezakowac oraz ogladac "Homeland"
zazdroszczę tej sauny bo my w końcu nie byliśmy pływalnia miała
"przerwę technologiczną" do wczoraj włącznie no nic może innym razem za to byliśmy wczoraj na wycieczce rowerowej w ładnych okolicach

co to są te kartacze? bo nie wiem a na kurki tez mamy ostatnio fazę M. zrobił nam ostatnio taki pyszny sos śmietanowo-kurkowy z szynką wieprzową, że myślałam, że oszaleję

my wczoraj oglądaliśmy bardzo dobry i bardzo stary film "Świadek oskarżenia" gorąco polecam, prawdziwy klasyk gatunku szczególnie dla miłośników filmów czarno-białych i których akcja toczy się w sądzie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dobry
Fajnie, że tak Wam się to ułożyło. Pięć dni, to już jak małe wakacyjki.

My na chwile obecną z wiadomych względów nic nie planujemy, ale.. rozmawialiśmy właśnie z przyjaciółmi ostatnio i jest plan na jakąś wyprawę na koniec roku - pewnie łącznie z Sylwestrem.

Matko - toż to mordercza pora na wstawanie. Chyba bym nie dała rady.

Do mnie też już dodarł. Jak otworzyłam skrzynkę i go zobaczyłam to pierwsze co pomyślałam to czemu oni się nade mną tak znęcają i przysyłają katalog wtedy kiedy maksymalnie oszczędzamy i jakiekolwiek zbędne zakupy są poza naszymi możliwościami.

Tak na serio - lubię oglądać ich katalogi, ale powiedziawszy szczerze aktualny nie zachwycił mnie absolutnie.

Zazwyczaj również kupujemy u nich drobiazgi - coś do kuchni, do sypialni, świeczki - uwielbiamy, więc myślę, że za jakiś czas się wybierzemy - daaaaaaaaaawno nie byliśmy.

you made my day!

Czy u Was też się pogoda rypła?

Od początku:
Piątkowy ślub i przyjęcie - boskie! Serio z kilku na których byliśmy w przeciągu ostatnich dwóch lat, to podobało nam sie najbardziej.

Przyjecie równie piękne .

Jednym słowem - idealnie!
też się bardzo cieszę i ta perspektywa dodaje mi energii i optymizmu bo inaczej bym chyba nie wyrobiła w robocie

no wiesz jak to jest- jak się nie ma co się lubi ale na szczęście od przyszłego tygodnia wracamy do normalnej pory czyli będe wstawać o 6.30

też kupujemy zazwyczaj drobiazgi w ikea i też mnie nie zachwycił nowy katalog i nie dziwię, że się uśmiałaś z mojego zrywu, sama tez się z siebie śmiałam jak już weszłam z katalogiem do domu

a pogoda u nas w weekend była jeszcze bardzo ładna dziś za to już znacznie chłodniej i niebo zachmurzone

super, że przyjęcie weselne udane może chcesz nam pokazać jakieś zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ależ intensywny weekend...
Wczoraj robiłam z siostrą imprezę dla rodziny. Urodzinową. Generalnie było super, posiedzieliśmy dosyć długo. Byłam też wczoraj dobrą ciocią- spało u mnie 4 siostrzeńców
na śląsku urodziny obchodzi się huczniej niż imieniny prawda? to dokładnie odwrotnie niż u nas i też mnie zaskoczyłaś, że robicie imprezę urodzinową PRZED urodzinami, u nas się tego nie praktykuje bo niby przynosi pecha co region to inne tradycje

a ciocia z Ciebie najlepsza

Ala jak Ci się urlop udał? wypoczęłaś, doładowałaś bateryjki?
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując