Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 11:29   #84
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
na śląsku urodziny obchodzi się huczniej niż imieniny prawda? to dokładnie odwrotnie niż u nas i też mnie zaskoczyłaś, że robicie imprezę urodzinową PRZED urodzinami, u nas się tego nie praktykuje bo niby przynosi pecha co region to inne tradycje

a ciocia z Ciebie najlepsza

Szczerze to u nas w ogóle się nie obchodzi imienin, prócz Barbórki. Tata jako, że górnik dostaje zawsze jakiś drobiazg, a mama, jako, że Barbara dostaje kwiaty albo też coś drobnego

Z tymi urodzinami to jest tak, że moja siostra ma 26 sierpnia, a ja tydzień po niej, więc zawsze robimy jakoś tak żeby pasowało. Poza tym ja też musiałam myśleć o tym, żeby zrobić drugą imprezę, która nota bene też będzie przed urodzinami Wiele razy robiłam i szczęścia mi nie brakuje

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co robicie dziś na obiad?

ja dostałam od rodziców z działki całą siatę warzyw więc chyba zrobię jakąś zupę-krem
U mnie dziś fasolka szparagowa, z duszonymi filetami z udźca indyka ze szpinakiem. Tzn dla mnie ze szpinakiem, dla tż z niczym Ja ubolewam nad tym, że nie mam blendera ręcznego, bo też marzą mi się zupy kremy.

Dasz znać jak sprawuje się nowy BB od Garniera?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując