Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiadomość na facebooku od byłej dziewczyny mojego brata - jest w ciąży
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 11:14   #2
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Wiadomość na facebooku od byłej dziewczyny mojego brata - jest w ciąży

Cytat:
Napisane przez nie_mampomyslu Pokaż wiadomość
Witajcie,
dzisiaj przez przypadek przeglądając facebooka natknęłam się na wiadomość od dziewczyny, która spędziła w moim domu sylwestra. Mój brat ma 17 lat, ona z tego co wiem 18 i niejedną przygodę ze starszymi mężczyznami. Spędziła u nas sylwestra, mimo moich tłumaczeń, rodzice się zgodzili.
Po pół roku twierdzi, że jest z nim w ciąży i że pisze do mnie, bo chce się dogadać z moimi rodzicami przed tym jak sprawa pójdzie do sądu.
Jesteśy na wakacjach i chyba nie powinnam ich uświadamiać teraz, tylko po powrocie. A może w ogóle nie powinnam się wtrącać? Nie wiem co mam zrobić, w ogóle skąd pewność, że to dziecko mojego brata? Poza tym po takim czasie się odzywa, jak dla mnie to dziwne jest.
jezeli to dziecko sylwestrowe to chyba na dniach rodzi, co? o_O
jesli tak - sprawa prosta - na dzien dobry zrobic badania DNA i bedzie wiadomo, co i jak. wydaje mi sie, ze im szybciej im powiesz, tym lepiej. tylko doradz im, zeby bez badan sie nie dogadywali z nia co do spraw finansowych.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując