2012-08-27, 14:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety z Łodzi i okolic, łączmy się!
Cytat:
Napisane przez goszzi
wiadomo  początki są fajne, ale jednak jak się związek umacnia to jest jeszcze lepiej. ja już motylków nie mam, i mogę coś zjeść przed spotkaniem (na początku nic nie mogłam przełknąć  ) ale zawsze z niecierpliwością na niego czekam i cieszę się jak dziecko jak dzwoni domofon 
też mam go czasem ochotę ubić (i on mnie pewnie też), no ale kocham go nad wszystko i ciężko byłoby potem żyć z taką zbrodnią
ach więc to tak  no ja mam nadzieję, że też nie będę tyrać z twarzą przy ziemi, ale kto wie. angielski to pół biedy, ale francuskiego się boję
a co chcesz robić po studiach?
|
no właśnie, także każdy etap związku ma plusy i minusy
dasz radę
szczerze to nie mam pojęcia co bym chciała robić w zawodzie to raczej nie chcę pracować, chyba że w jakimś urzędzie czy coś nie wiem, może jakiś bank czy coś takiego? nie mam pojęcia.
Dawniej chciałam być psychologiem, no ale tego nie uda się zrealizować także nie wiem, nie mam pomysłu na siebie, więc pewnie będę próbować w różne miejsca i zobaczymy gdzie się trafi
teraz pracuje generalnie w takim call center. Tyle, że to nie jest takie typowe jak większość prac tego typu. Tam jest fajnie, fajna atmosfera, nie ma nacisków wielkich itd, także przyjemnie i dla mnie idealnie bo bez problemu mogę to łączyć ze studiami ale po tej pracy wiem, że na pewno w przyszłości nie chciałabym pracować na słuchawce, bo na dłuższą metę strasznie to męczące w żadnym sklepie czy coś raczej też bym nie chciała
generalnie praca biurowa, pon pt, najlepiej 8-16 i tyle ale konkretnych planów nie mam
|
|
|