Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 15:36   #569
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
20 zł za aquaaerobic?

u mnie są po 8 zł
i też mam 2 baseny tylko
patrzyłam wszędzie po tyle jest :/

a po ile u was Zumba?bo u mnie po 20zł a karnet na 4wejscia 80zł a na 8 na dwa miesiące 130zł

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

ja tez nie mam blatu między zlewem i kuchenką i wcale a wcale mi to nie przeszkadza
ale własnie z mikrofali będzie ciężko wam korzystać, nawet jeśli rzadko korzystacie- trudno będzie wyjąć np talerz z zupą żeby nie rozlać
no właśnie w tym sęk że zupy nigdy w tym nie podgrzewamy

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
cześc wszystkim

Poczekajcie fotki pokarze jak skończymy bo teraz efekt nie ciekawy, może w przyszłą sobotę kupimy fronty - przynajmniej cześć, bo na razie tylko korpusy stoją.

mogę wam uchylić rąbka tajemnicy
BLOG

za wiele nie pisze ale czasem coś zwłaszcza o poszukiwaniach

oczywiście, że działeczka
to ostatnio najczęstsza moja literówka na klawiaturze i to nie wiem czemu

Co do zabaw to któregoś roku jakoś w grudniu byłam na szkoleniu dla samorządów studenckich i tam na jednych z zajęć kazali nam napisać postanowienia noworoczne. Dostaliśmy je listem rok później, ale był ubaw przy czytaniu.
W tej zabawie zwykle jest, że oddaje się butelkę młodej, ale to na pewno nie ma takiego efektu, jak dostać za kilka lat pocztą coś co się samemu napisało
jaki fajny pomysł na oświetlenie led w kuchni my też chcemy ale nie wiem co TŻ wymyśli

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora