Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 17:27   #255
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Poza tym wreszcie zostal naprawiony kran w kuchni a dzisiaj byl hydraulik bo poprawial to co zrobil w sobote - czyli gazowy piecyk ogrzewajacy wode.
I potwierdza sie moje haslo - hydraulik zawsze przychodzi 2 razy!

jak moze 2 razy zarobic, to wiadomo, ze 2 razy przyjdzie
Cytat:
Napisane przez mmarcepan Pokaż wiadomość
Hej hej dziewczynki...Jutro wracam do Wloch i juz mam depresje przedwyjazdowa...alez nie chce mi sie wracac No nic odezwe sie jakos na spokojnie juz z Mediolanu zeby poopowiadac co i jak. Usciski!
rozumiem, tez tak zawsze mam, a najgorsze sa te pozegnania

a wczoraj moja mama mi zagadnela, ze moze bysmy wzieli slub koscielny w PL i ze ona nam zaplaci za przyjecie troche mnie zdziwila, bo nic nigdy o tym nie mowila ( tzn ze ona zaplaci ). mi w sumie tak niczego nie brakuje, ale moze za jakies 2 lata ? i jeszcze mi powiedziala, ze ja nie powinnam miec bialej sukni slubnej, bo mieszkalam z moim TZ przed slubem ja jej na to, ze przeciez 2 miesiace temu bral slub moj kuzyn i jego zona ( niecale 18 lat) byla z widocznym juz brzuchem i jakos suknie miala biala takie ma troche staroswieckie poglady moja mama. jakby tak suknie biala mogly zakladac same dziewice, to by chyba takie nie istnialy co o tym myslicie ?
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora