2012-08-27, 17:27
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Cytat:
Napisane przez sjoanna
Poza tym wreszcie zostal naprawiony kran w kuchni a dzisiaj byl hydraulik bo poprawial to co zrobil w sobote - czyli gazowy piecyk ogrzewajacy wode.
I potwierdza sie moje haslo - hydraulik zawsze przychodzi 2 razy!
|
jak moze 2 razy zarobic, to wiadomo, ze 2 razy przyjdzie 
Cytat:
Napisane przez mmarcepan
Hej hej dziewczynki...Jutro wracam do Wloch i juz mam depresje przedwyjazdowa...alez nie chce mi sie wracac  No nic odezwe sie jakos na spokojnie juz z Mediolanu zeby poopowiadac co i jak. Usciski!
|
rozumiem, tez tak zawsze mam, a najgorsze sa te pozegnania 
a wczoraj moja mama mi zagadnela, ze moze bysmy wzieli slub koscielny w PL i ze ona nam zaplaci za przyjecie troche mnie zdziwila, bo nic nigdy o tym nie mowila ( tzn ze ona zaplaci ). mi w sumie tak niczego nie brakuje, ale moze za jakies 2 lata ? i jeszcze mi powiedziala, ze ja nie powinnam miec bialej sukni slubnej, bo mieszkalam z moim TZ przed slubem ja jej na to, ze przeciez 2 miesiace temu bral slub moj kuzyn i jego zona ( niecale 18 lat) byla z widocznym juz brzuchem i jakos suknie miala biala takie ma troche staroswieckie poglady moja mama. jakby tak suknie biala mogly zakladac same dziewice, to by chyba takie nie istnialy co o tym myslicie ?
|
|
|