Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-27, 16:34   #4752
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Ja właśnie wymyśliłam sposób na jak stosować oliwkę na ciało, bo solo jakoś się nie sprawdza u mnie. Więc rozkiminiłam, że skoro na twarzy sprawdza się dwufazowe serum to czemu by nie na ciało. Więc do wody dodałam mocznik, hydromanil i mleczan sodu, potem oliwka, bez emulgatora bo nie mam, więc za każdym razem trzeba wstrząsnąć, i gotowe. Zrobiłam przed chwilą, marazie nałożyłam tylko na ramiona. Zobaczymy jak będzie się sprawdzać

Jak tam lista półproduktów, bo bardzo jestem ciekawa
Robiłam coś takiego z olejem winogronowym, dołożyłam lecytyny I się nie rozchodziło - ale nie powtarzam, nie lubię mgiełek do ciała.

Może uda mi się dokumentację zdjęciową zrobić

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi czy jak olejuje sobie włosy to mogę do tego oleju dodać jeszcze jakąś maskę czy coś takiego?
A jeśli chodzi o szampony to jaki polecacie bez tych sls itp? bo ja używam johnson z rumiankiem, ale mam ciemne włosy i chcę zmienić, żeby mi zbytnio nie rozjaśnił...
sorka za pewnie oczywiste dla Was pytania
Możesz dodać.

Bez rumianku? Hipp może nie ma?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora