2012-08-28, 04:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. XV
Cytat:
Napisane przez BioIvO
Jaki macie sposób na segregowanie domowych dokumentów?
|
Dziewczyny już odpowiedziały, ale dopowiem i ja. Każdy "temat" mam w oddzielnym segregatorze. A dokumenty wpinam chronologicznie, rosnąco.
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88
czy któraś z Was stosowała piwo do mycia włosów? jakie są efekty? w jaki sposób go używać?
|
Po myciu i spłukaniu włosów, jako ostatnie płukanie. Przede wszystkim daje blask i utrwali uczesanie. Dawniej, kiedy nie było jeszcze takich kosmetyków jak obecnie, w salonach fryzjerskich, przed nakręceniem włosów na wałki, stosowano piwo.
Cytat:
Napisane przez svamp
no właśnie wszystko jest wypoziomowane prawidłowo, co było sprawdzane. łazienka jest mała, wyłożona płytkami i jak pralka zaczyna wariować to dojeżdża do drzwi
|
Nie słyszałam o innej przyczynie "chodzenia" pralki niż złe wyprofilowanie. Może bęben się poluzował i stąd te wibracje ?
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
Dziewczyny, muszę wykupić sobie ubezpieczenie. Czy jeśli pójdę do firmy ubezpieczeniowej to będę mogła ja wykupic od ręki, czy musze to zrobić przez doradcę umówionego wcześniej przez telefon?
|
"Od ręki". Mówisz ja chcesz płacić : w częściach, całość. Podpisujesz umowę . Na niej podany jest numer konta towarzystwa ubezpieczeniowego . Płacisz przelewem. Ja tak mam przy ubezpieczeniu nieruchomości, ruchomości, odpowiedzialności cywilnej .
|
|
|