2012-08-28, 12:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Cytat:
Napisane przez sauatka
Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie? 
Dokładnie 23 lipca dowiedziałam się, że będę mamą. Radość była przeogromna, mężu niedowierzał, ale jak tydzień później zobaczył fotkę to uśmiech mu z twarzy nie znikał.
Byłam już 2razy na podglądaniu Bąbla. TP wg. OM 24.03.2013, ale cykle miałam rozjechane i wg. USG maluch ma teraz jakieś 8t3d, więc mniej więcej powinien wyleźć na początku kwietnia 
Ja na razie męczą mnie mdłości i senność. Najpyszniejsza jajecznica, którą robi mój mąż teraz wywołuje u mnie odruch wymiotny i na sam jej zapach płakać mi się chce. W ogóle, najchętniej to ciągle bym płakała, na reklamie, przy jedzeniu, bo mąż coś nie tak powie, bo pogoda nie taka, szał
Miłego dnia!
|
Witaj i gratulacje !
Cytat:
Napisane przez Malpka
ale śpiochy  u mnie za to Julka wstaje bardzo rano 6, 7 a za tydzień idzie do przedszkola i ciekawe czy wtedy nie zacznie dłużej spac i będzie problem z budzeniem 
|
...no moje dzieciaki zawsze długo spały....ale też chodzą regularnie o 20 spać(teraz w wakacje póżniej-wiadomo...)i od kiedy skończyły ok.1,5 roku przestały w dzień spać...więc fajnie jak tak długo śpią ale za to w dzień....-adhd A do przedszkola chodziły na 9-i to była masakra ze wstawaniem.... .O j dla mnie 6 -to jest noc..... ....
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Witam
Właśnie mam chwileczkę w pracy by coś skrobnąć.
Z dobrych wieści to wyspałam się w miarę ale w nocy wstaję do wc to później nie mogę zasnąć i tak przerywnik 2 godzinny. Doszłam do wniosku, że w nocy cierpię na bezsenność a popołudniu jak usnę to wstać nie mogę i chyba muszę jakoś przetrzymać południowe senności i ewentualnie wcześniej się kłaść spać.
Z rana dzwonił ginekolog i na 3 mam wizytę witaminki z kwasem mam łykać. Mi wychodzi termin na 22 kwietnia zobaczymy co ginekolog na to  Czy przypadkiem się maj z tego nie zrobi. Bo właściwie nie wiem czy dobrze liczę ten pierwszy raz zawsze najtrudniejszy mówią
A mam pytanie do dziewczyn z Poznania i okolic do jakich ginekologów chodzicie ???
Buziaki dziewczyny i miłego dzionka 
|
...ja do Ochmańskiej(pracuje na Polnej) a przyjmuje na sw marcinie.Prowadzi już moją trzecią ciążę i bardzo sobie ją chwalę .
|
|
|