Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-28, 12:19   #2457
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013

Cytat:
Napisane przez sauatka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie?
Dokładnie 23 lipca dowiedziałam się, że będę mamą. Radość była przeogromna, mężu niedowierzał, ale jak tydzień później zobaczył fotkę to uśmiech mu z twarzy nie znikał.
Byłam już 2razy na podglądaniu Bąbla. TP wg. OM 24.03.2013, ale cykle miałam rozjechane i wg. USG maluch ma teraz jakieś 8t3d, więc mniej więcej powinien wyleźć na początku kwietnia
Ja na razie męczą mnie mdłości i senność. Najpyszniejsza jajecznica, którą robi mój mąż teraz wywołuje u mnie odruch wymiotny i na sam jej zapach płakać mi się chce. W ogóle, najchętniej to ciągle bym płakała, na reklamie, przy jedzeniu, bo mąż coś nie tak powie, bo pogoda nie taka, szał

Miłego dnia!
Witaj i gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
ale śpiochy u mnie za to Julka wstaje bardzo rano 6, 7 a za tydzień idzie do przedszkola i ciekawe czy wtedy nie zacznie dłużej spac i będzie problem z budzeniem
...no moje dzieciaki zawsze długo spały....ale też chodzą regularnie o 20 spać(teraz w wakacje póżniej-wiadomo...)i od kiedy skończyły ok.1,5 roku przestały w dzień spać...więc fajnie jak tak długo śpią ale za to w dzień....-adhd A do przedszkola chodziły na 9-i to była masakra ze wstawaniem.....O j dla mnie 6 -to jest noc.........
Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Witam

Właśnie mam chwileczkę w pracy by coś skrobnąć.

Z dobrych wieści to wyspałam się w miarę ale w nocy wstaję do wc to później nie mogę zasnąć i tak przerywnik 2 godzinny. Doszłam do wniosku, że w nocy cierpię na bezsenność a popołudniu jak usnę to wstać nie mogę i chyba muszę jakoś przetrzymać południowe senności i ewentualnie wcześniej się kłaść spać.

Z rana dzwonił ginekolog i na 3 mam wizytę witaminki z kwasem mam łykać. Mi wychodzi termin na 22 kwietnia zobaczymy co ginekolog na to Czy przypadkiem się maj z tego nie zrobi. Bo właściwie nie wiem czy dobrze liczę ten pierwszy raz zawsze najtrudniejszy mówią

A mam pytanie do dziewczyn z Poznania i okolic do jakich ginekologów chodzicie ???

Buziaki dziewczyny i miłego dzionka
...ja do Ochmańskiej(pracuje na Polnej) a przyjmuje na sw marcinie.Prowadzi już moją trzecią ciążę i bardzo sobie ją chwalę.
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując