2012-08-30, 20:33
|
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
Napisane przez rachell111
jest cheba we Superfarmie
|
  jutro letę 
Cytat:
Napisane przez Florens
dzięki Dziewczyny
pozwólcie, że odpowiem zbiorczo
a więc: Miećka jest w dobrej kondycji (o usypianiu nawet nie ma mowy), niewiele, ale jednak je i pije, mruczy, każe się głaskać, wychodzi się załatwiać  , poleżeć na słoneczku
Ona nie cierpi (jeszcze???) tylko słabnie, jej krew to już praktycznie woda (morfologia fatalna), ale wątrobę i nerki ma zdrowe (wyniki jak u młodego kota)
oczywiście leczymy i nawadniamy,
i jeśli mój wet podjął się leczenia to jakaś szansa jest i wiem, że Miećka się nie męczy (On nigdy nie naraziłby zwierza na niepotrzebne cierpienie, a właściciela na stres i wydatki, wiem, bo znam go kupę lat i np. dwa lata temu, pomimo że chciałam, nie pozwolił mi na wybudzanie Toficzka z narkozy, dziś jestem mu za to wdzięczna)
|
czyli trzymam dalej mocno   wygłaszcz ją i wydrap za uszkami od cioci Gnata 
Cytat:
Napisane przez Florens
mam tylko jednych sąsiadów, no chyba, że się wypuściła gdzieś dalej? albo upolowała nażartą mysz?
też statnio kiepsko sypiam i dziwnie boli mnie głowa, bo niby głowa ale jednak szczęka w zawiasach 
|
1.to możliwe , ale tak czy siak temu co trutkę rozsypał życzę tego co poprzednio lubię myszy .
2.pewnie zaciskasz szczęki nieświadomie albo i przez sen nawet z nerwów .
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Koth mnie spycha z fotela.
|
i słusznie , kothu się komfort należy 

Cytat:
Napisane przez rachell111
a nawet piwa nie mam coby jakoś na sen czy coś - jakoś tak mi smętnawo dziś bez powera
zrobiłam jedynie prześwietną pastę z tuńczyka z jajem serem zółtim oliwkiem zielonym i majonezem omega 3 i pieprzem czarnym i zapiekłam na tostach - cholipa jets tyle do zrobienia a ja bez sił i chęci
|
mam to samo - chyba przesilenie jesienne przyszło czy jak 
Cytat:
Napisane przez Spoora
A ja sobie chyba dziś płuca wykaszlę 
|
nie rup tego , jeszcze się przydadzą , lepiej se srup inhalacje z wody ze solom .
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
|
|
|