Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-30, 20:39   #1612
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Tak, czuję, na początku nie byłam pewna, bo to takie "pękające banieczki" ale że jest tego coraz więcej, coraz mocniej i częściej (przez rękę da się wyczuć jak się moment złapie) to to na pewno dziecko (pytałam też ginkę, jak opisałam uczucie, potwierdziła od razu) . Takie to jest fajne, że szok <3 Na razie nieregularna ilość i częstotliwość tego, ale w takim szoku byłam jak pukam palcami w brzuch z jednej strony, gdzie myślę, że ono siedzi - szybko ręka i zaraz kopniaczki. Potem znowu pukam, ale bliżej środka brzucha, mija chwila i znowu ale w nowym miejscu - czadowe to jest)) Aczkolwiek czekam aż ruchów będzie dużo i regularnie, bo teraz jak są dłuższe przerwy to zaraz się martwię.
Od kiedy trzeba liczyć ilość ruchów dziecka, od którego tygodnia?? ( u nas teraz 19, chociaż gin mówi, że 18, bo ona liczy skończone tygodnie a 19 trwa)
Madzia : to wrócę tam do wątku i przeczytam, chociaż ja mam zdanie jak Hania w tym temacie i nie ogarniam za bardzo.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora