Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-30, 20:48   #93
maluchna30
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Łooooo matko, początek wątku, a już 4 strona leci.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Łał!! Juz 4 część Witam się i ja. Nie było mnie od wczorajszego południa, myslałam że przez ten wizaż ale widze że juz wsjo ok
Wróciłam z rady, wszystko ladnie, pieknie, brzusio się podobał
no a teraz zabieram sie za nadrabianie jeszcze poprzedniej części
A ty wracasz do pracy, bo nie pamiętam???

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Ja też się stresuje wizytą, z reszta jak przed każdą
Już nawet śnię o niej
Wczoraj sniłam że byłam na wizycie i że ginka juz miala mi powiedziec płeć ale zadzwonil budzik - tel męża (pisałam o tym).
Dzis z kolei śniła mi się wizyta a najbardziej z niej pamiętam fotki Dzidzi, takie przesliczne paluszki u rączek, nóżki, twarzyczkę no ale o płci cichosza
Pstryczku, z tego co pamiętam mamy wizyty w tym samym terminie, 4 wrzesień??? Ja już dostaję pier...lca, bo tak bardzo chciałabym poznać płeć dziecka, chociaż wiem, że różne, dziwne historie się dzieją na forum, pisiorki odpadają albo do pipek przyrastają

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
U mnie już wczoraj się rozpoczął 20 tydzień, i tak się przyglądałam w lusterku i stwierdziłam że mam chyba za duzy brzuch jak na ten okres ciąży, a na wadze już 60 kg czyli chyba 4 do przodu ;/

W załaczniku bebech
No więc "bebech" jak ta lala

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ja dzis na jakiejs stronce widzialam taka fryyzurke - tylko tył, ale piekna, ale osobiscie bym takiej nie chciala, ale lubie oglądać

Ja bym chciala miec proste raczej wlosy moze jakieś fajne obcięcie, żadnych wymyślań eheh
Uwielbiam warkocze, cudna fryzura