2012-08-30, 20:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Łooooo matko, początek wątku, a już 4 strona leci. 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Łał!! Juz 4 część  Witam się i ja. Nie było mnie od wczorajszego południa, myslałam że  przez ten wizaż ale widze że juz wsjo ok 
Wróciłam z rady, wszystko ladnie, pieknie, brzusio się podobał 
no a teraz zabieram sie za nadrabianie jeszcze poprzedniej części
|
A ty wracasz do pracy, bo nie pamiętam???
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Ja też się stresuje wizytą, z reszta jak przed każdą 
Już nawet śnię o niej 
Wczoraj sniłam że byłam na wizycie i że ginka juz miala mi powiedziec płeć ale zadzwonil budzik - tel męża  (pisałam o tym).
Dzis z kolei śniła mi się wizyta a najbardziej z niej pamiętam fotki Dzidzi, takie przesliczne paluszki u rączek, nóżki, twarzyczkę no ale o płci cichosza

|
Pstryczku, z tego co pamiętam mamy wizyty w tym samym terminie, 4 wrzesień??? Ja już dostaję pier...lca, bo tak bardzo chciałabym poznać płeć dziecka, chociaż wiem, że różne, dziwne historie się dzieją na forum, pisiorki odpadają albo do pipek przyrastają
Cytat:
Napisane przez Lenova
U mnie już wczoraj się rozpoczął 20 tydzień, i tak się przyglądałam w lusterku i stwierdziłam że mam chyba za duzy brzuch jak na ten okres ciąży, a na wadze już 60 kg  czyli chyba 4 do przodu ;/
W załaczniku bebech 
|
No więc "bebech" jak ta lala
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Ja dzis na jakiejs stronce widzialam taka fryyzurke - tylko tył, ale piekna, ale osobiscie bym takiej nie chciala, ale lubie oglądać
Ja bym chciala miec proste raczej wlosy ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) moze jakieś fajne obcięcie, żadnych wymyślań eheh
|
Uwielbiam warkocze, cudna fryzura
|
|