Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażowe pierworódki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-30, 21:52   #154
Sara777
Zadomowienie

GG do Sara777
Dot.: Wizażowe pierworódki :)

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Sara - witaj

ja mam już dawno wózek, Bebetto Magnum myślę że dla nas będzie idealny.
Co do baldachimu do łóżeczka to w sumie dla mnie to już wogóle zbędna rzecz... Tylko zbiera kurz. Ale każdy ma swoje zdanie
a z ciuszkami to doradzę Ci tak: wypierz te co są najmniejsze i te na 68cm. Mój siostrzeniec miał 62cm jak się urodził, i czasem trzeba było mu od pierwszych dni zakładać ciuszki na 68cm. Ja te większe niż 68 poskładałam i dałam na dół szafy z ciuszkami - szafa mega pojemna, a ciuszki zawsze pod ręką będą tylko te powyżej 80 mam pochowane jak na razie w reklamówkach

A mnie dzisiaj strasznie boli kość ogonowa i prawy bok... Masakra jakaś i brzuch mi znowu urósł, to jest 28 tydzień a wyglądam jakbym zaraz do porodu miała iść
Landi, bardzo ładny Wasz wózeczek Ile kosztował ? My się zastanawiamy nad Dada Paradiso Group- model Carino lub Royal Adamex Retro. Jeśli miałby być Carino to w kolorze białym, jeśli Adamex to kremowy. Co prawda na zimę kolory mało praktyczne, ale trudno A Wy jaki macie kolor wózka ? Co do ciuszków to ja już właśnie wszystkie rozmiary wyprałam i myślę, że te większe po prostu dam do reklamówek, żeby się nie kurzyły. Pewnie i tak jeszcze trochę ich przybędzie, bo do porodu jeszcze 2 miesiące. Łóżeczko z baldachimem i w ogóle całym wyposażeniem dostaliśmy w prezencie Ślubnym więc na baldachim większego wpływu nie miałam, ale też uważam, że ogólnie to jest zbędny.
Landi, nie martw się, u nas 31 tydzień i dziś patrząc w lustro stwierdziłam, że jeśli ten brzuszek ma jeszcze 2 miesiące rosnąć to ja nie wiem jak ja się później gdziekolwiek zmieszczę Ale dobrze, niech rośnie nasza Malutka i niech ten czas szybko leci, żeby już była z nami

Edytowane przez Sara777
Czas edycji: 2012-08-30 o 21:57
Sara777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując