Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-30, 21:17   #96
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

no ładnie...a tu już nowy wątek, a ja jeszcze w tamtym piszę, bo nie mogę Was nadrobić dziewuchy
wklejam zatem tu, co napisałam tam

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 cz. III
Cytat:
Napisane przez e_vel
a próbowałaś jej zrobić dziecinne śmieszne kanapki? https://www.google.pl/search?q=kanap...w=1333&b ih=645

mi też muli wizaż

próbowałam..ale zdejmuje pomidorki, ogórki, oliwki... odkłada na bok..i na tym się kończy...no w sumie pomijając oliwki, bo je bardzo lubi.
jutro dzwonię do lekarza.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
To może coś innego zamiast kanapek? Moja siostrzenica też niezbyt chętnie jadła, ale jak miała coś innego niż kanapki to było lepiej: mleko z czekoladowi kuleczkami czy z czymś co lubi, omlet z dżemem/owocami, parówka, zapiekanka, jajecznica, jajko na miękko?

Mleka z kulkami nie chce..ostatnio kupiłam w lidlu takie krążki czekoladowe.
jajek nie lubi
parówki czasami zje...

Ja tak napisałam tylko o śniadaniu...ale tu się tyczy ogólnie cały dzień
uwielbiane przez nią placki ziemniaczane, pierogi leniwe, zupa pomidorowa, różnego rodzaju mięsa... niet...
dzisiaj moja mama kupiła jej loda...też nie chciała.. nawet pić za bardzo nie chce
przeraża mnie to.. bo nie wiem co się z nią dzieje

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenova
Ty to naprawdę masz szczęście , powinnaś w totka zagrać
Mnie maluch też kopał na tym filmie szczególnie jak Włoch śpiewał pod prysznicem

Kurdę znowu się muli czy nikt tu nie może czegoś zrobić ehh może nie potrwa to długo.

Dziewczyny dopada mnie depresja ciążowa... nachodzą mnie myśli że nie dam sobie rady, chyba najwiekszym problem jest moja szkoła, ja już teraz nie jestem w stanie nauczyć się na głupią poprawkę a co będzie jak się już rok akademicki zacznie

a mnie dopada depresja jak patrzę na kurczący się stan konta...
ja nie wiem gdzie ta kasa leci... non stop coś... :/