Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLIII
Wątek: Scent Bar XLIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-31, 08:42   #3784
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar XLIII

Druga
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Co do rękodzieła, to nawet z dzieciństwa nie pamiętam, żeby coś w okolicznych gminach było ot, wieś chciała się unowoczesniać, gonić miasto i nie być gorsza, to rzucili stare ręczne dłubania na rzecz przemysłowych wyrobów itp.
Dopiero teraz do tego wracają, bo moda na rękodzieło, przyjadą turyści i zapłacą, ze wsi nikt nie kupi, bo to przecież staromodna wiocha

(P.S. choć nie wszyscy - jak były wybory na wójta i jeden kandydat z gminy, a drugi obrotny dyrektor szkoły, przybyły z daleka, który chciał m.in. agroturystykę rozwinąc, to m.in. moja kuleżanka, co się teraz hajtała, mądrzyła się "Wybieramy K. naszego człowieka! ten przyjezdny chce nam kurort za stodołą robić, phi!"

nii, szablony jakieś miała, ale wszystko wyrzucone lata temu.
Zostało tylko trochę serwetek, nie wiem, jak z foceniem, musiałabym zakurzone szafy na strychu odgrzebywać

I została (nie wiem po kim) ta kamizelka, którą kiedyś znalazłam na strychu
po jakiś 6 praniach i szorowaniach wygląda nieźle, ale i tak na boku ma dużą "wyburzałą" brazowa plamę ale na mnie prawie dobra ;D
Dzięks za zdjęcie kamizelka pozwolisz , że wzór skopiuję
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
byłam na jodze, było super, takiej "typowej" jogi z asanami nie było prawie wcale za to były mantry, medytacja, ćwiczenia oddechowe, i jedno straszliwe ćwiczenie polegające na wytrzymaniu w jednej pozycji bez ruchu mimo bólu i słabości.... cieszę się strasznie, że udało mi się przełamać nerwa, bo cały dzień miałam ogromną ochotę olać i nie iść....

---
i zauważyłam, że udało mi się nie załapać na żadną z dzisiejszych rozbiórek Ambre Soie
1.
2.będziesz bogatsza

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
idu spać
3 dzień z rzędu mnie łeb napierdziela, co jest
zatoki już mi poszły od tego chwilowego ochłodzenia

branoc

i to by było na tyle na razie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora