Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-31, 09:59   #2718
begie13
Zadomowienie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Ciiiiiisza ale właśnie powiedziałam mężowi, żeby się nie cieszył, bo nie był jedyny dowiedziałam się dzisiaj od mojego fryzjera - taki fajny chłopak koło 30-stki, że cały salon podobno darł z niej łacha, bo usiłowała go podrywać jakiś czas temu tak więc Ewunia brała się chyba za wszystko, co się rusza i nosi spodnie
o matko jedyna desperatka

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość

I ważna wiadomość!! Dziś Maksio podniesiony pod paszki do siadania trzymał ładnie główkę!! ale się ucieszyłam.
dla Maksia
i oby chrzciny się udały

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość

Już ponad rok minął odkąd pojawił się nasz pierwszy wątek w poczekalni https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555755
Lada chwila pewnie pojawią się mamy 2013
czas pędzi jak szalony... mnie jeszcze nie było w tym wątku

Cytat:
Napisane przez joss Pokaż wiadomość

Gratulacje Celina na samym początku spała gdzie popadnie, a później przestawiła się tylko na ręce lub wózek. Nie wiem co się jej stało, ale też właśnie dzisiaj zasnęła sama
z moją też są cyrki niezłe z zasypianiem, głownie cyc i walka na rękach, wczoraj chyba za bardzo ją pochwaliłam bo dzisiaj od 6 nie spi, lezy w wózku z moją ręka i stęka, mam nadzieję ze sie zdrzemnie

Cytat:
Napisane przez sweetjoy Pokaż wiadomość
W końcu dziewczynka! Dba o linię Taki widocznie jej urok, skoro nie płacze tzn. że się najada cycusiem
chyba tak

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość

Skończyła dziś 11tyg
gratulacje!
Tosia kończy dzisiaj 13 tygodni a jutro 3 miesiące

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość

przeczytałam najpierw że stanęła
SUper, oby tak dalej
hehe nie no stawanie to za wcześnie ale dzisiaj leżąc na plecach na przewijaku podnosiła głowę ! jakby chciała brzuszki robić

ooo zasnęła....

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora