2012-08-31, 09:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek
Ciiiiiisza  ale właśnie powiedziałam mężowi, żeby się nie cieszył, bo nie był jedyny  dowiedziałam się dzisiaj od mojego fryzjera - taki fajny chłopak koło 30-stki, że cały salon podobno darł z niej łacha, bo usiłowała go podrywać jakiś czas temu  tak więc Ewunia brała się chyba za wszystko, co się rusza i nosi spodnie
|
o matko jedyna desperatka
Cytat:
Napisane przez benka99
I ważna wiadomość!! Dziś Maksio podniesiony pod paszki do siadania trzymał ładnie główkę!!   ale się ucieszyłam.
|
dla Maksia
i oby chrzciny się udały
Cytat:
Napisane przez _agata
|
czas pędzi jak szalony... mnie jeszcze nie było w tym wątku
Cytat:
Napisane przez joss
Gratulacje  Celina na samym początku spała gdzie popadnie, a później przestawiła się tylko na ręce lub wózek. Nie wiem co się jej stało, ale też właśnie dzisiaj zasnęła sama 
|
z moją też są cyrki niezłe z zasypianiem, głownie cyc i walka na rękach, wczoraj chyba za bardzo ją pochwaliłam bo dzisiaj od 6 nie spi, lezy w wózku z moją ręka i stęka, mam nadzieję ze sie zdrzemnie
Cytat:
Napisane przez sweetjoy
W końcu dziewczynka! Dba o linię  Taki widocznie jej urok, skoro nie płacze tzn. że się najada cycusiem
|
chyba tak 
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
Skończyła dziś 11tyg
|
gratulacje!
Tosia kończy dzisiaj 13 tygodni a jutro 3 miesiące
Cytat:
Napisane przez pola_m
przeczytałam najpierw że stanęła
 SUper, oby tak dalej
|
hehe nie no stawanie to za wcześnie ale dzisiaj leżąc na plecach na przewijaku podnosiła głowę ! jakby chciała brzuszki robić
ooo zasnęła....
|
|
|