2012-08-31, 17:15
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Witam i ja 
Oliweczka1985 - uważaj na siebie!
beata_1988 - ale zazdroszczę samodzielnego zasypiania, u nas jeszcze się nie zdarzyło. Rafcio zasypia na rękach, odkladam go do łóżeczka, a potem z 5 - razy trzzeba go ponosić w trakcie nocy, bo pojękuje, postękuje, wędruje po całym łózeczku (oczywiście przez sen)m jęśli się mocniej uderzy w szczebelki to się przebudza. Zawsze po którymś przebudzeniu bierzemy do siebie do łóżka i już śpi spokojniej. Wiem, że muszę zacząć oduczać spania z nami w łóżku, ale to takie wygodne i tylko wtedy jakoś funkcjonuje...
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, podaje wymiary: 73 cm i 9600. Lekarka powiedziała, że nie za dużo, ale jeszcze się mieści w przedziale.
Natka -ale domek szybko rośnie, chyba bardzo przyjemnie patrzeć, jak z dnia na dzień jest bilżej końca... A mały ale słodki..
Mój Rafcio, też ma dzisiaj strajk głodowy, nie chciał za bardzo śniadania, obiadu (zjadł kilka łyżeczek). Na podwieczorek podałam pierwszy raz jogurt naturalny Bakomo - i to zjadł z apetytem!!! Mam nadzieję, że nie zaszkodzi bo inaczej to znowu będzie ciężka noc.
Dziewczyny, a czy Wy podajecie jogurty takie dorosłe?
|
|
|