2012-08-31, 19:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.
Juz chyba nie dużo, ale to ssię okaze jak promotor sprawdzi narazie mu nie wysyłam bo po dlugim czasie jak sie do niego nie odzywalam chcialabym sie pokazac z dobrej strony, ze cos tam zrobilam i planuje mu wyslac juz cala prace. Zostaly ☠☠☠☠☠☠☠y ale ciagle cos mi przeszkadza 
dzis jak zasiadlam ta zaraz dostalismy gosci, potem obiad troche Lena i tym sposobem zrobilam maaaało
Cytat:
Napisane przez dodaja
U mnie jutro druga impreza urodzinowa, w niedzielę, jak to zwykle po imprezie, odpoczywanie, potem na kawkę do rodziców z ciachem i pysznościami jakie zrobię. Może tż mnie też weźmie na lody do ulubionej cukierni A w poniedziałek wybywamy na "wakacje" . Z racji mnóstwa wydatków jedziemy na wieś do rodziców tż, ale i tak się cieszę, że zmienię otoczenie i wypocznę!
Mam nadzieje, że Arturo dobrze się spisze w gościach 
Ijaa jak będziesz na forum odpisz mi proszę na moją wiadomość prywatną 
Dziś od rana jakaś bez humoru jestem. Znowu mam przestój w zleceniach i łażę jak mara.
Poszłam na zakupy, ugotowałam mistrzowskie leczo Poćwiczyłam i czekam na tż. Potem jedziemy na zakupy, do siostry na kawkę i wieczorem może już zrobię rogaliki na jutro
Ala moje ćwiczenia to skalpel Ewy, hula hop, czasami 8 minutówki na brzuch 
Haniula kiedy obrona?
|
a na wsi u tesciowej to Ty wypoczniesz?? bo ja przy tesciowej bym nie odpoczeła wrecz dla mnie by to kara była 
Kiedy te urodzinki?
O obronie narazie nie mysle.. marze zeby to skonczyć i miec zaakceptowane a potem niech sie dzieje..
|
|
|