Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-31, 19:58   #113
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

dużo Ci jeszcze zostało?
Juz chyba nie dużo, ale to ssię okaze jak promotor sprawdzi narazie mu nie wysyłam bo po dlugim czasie jak sie do niego nie odzywalam chcialabym sie pokazac z dobrej strony, ze cos tam zrobilam i planuje mu wyslac juz cala prace. Zostaly ☠☠☠☠☠☠☠y ale ciagle cos mi przeszkadza
dzis jak zasiadlam ta zaraz dostalismy gosci, potem obiad troche Lena i tym sposobem zrobilam maaaało
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

U mnie jutro druga impreza urodzinowa, w niedzielę, jak to zwykle po imprezie, odpoczywanie, potem na kawkę do rodziców z ciachem i pysznościami jakie zrobię. Może tż mnie też weźmie na lody do ulubionej cukierni A w poniedziałek wybywamy na "wakacje". Z racji mnóstwa wydatków jedziemy na wieś do rodziców tż, ale i tak się cieszę, że zmienię otoczenie i wypocznę!

Mam nadzieje, że Arturo dobrze się spisze w gościach

Ijaa
jak będziesz na forum odpisz mi proszę na moją wiadomość prywatną

Dziś od rana jakaś bez humoru jestem. Znowu mam przestój w zleceniach i łażę jak mara.

Poszłam na zakupy, ugotowałam mistrzowskie leczo Poćwiczyłam i czekam na tż. Potem jedziemy na zakupy, do siostry na kawkę i wieczorem może już zrobię rogaliki na jutro

Ala
moje ćwiczenia to skalpel Ewy, hula hop, czasami 8 minutówki na brzuch

Haniula
kiedy obrona?
a na wsi u tesciowej to Ty wypoczniesz?? bo ja przy tesciowej bym nie odpoczeła wrecz dla mnie by to kara była
Kiedy te urodzinki?

O obronie narazie nie mysle.. marze zeby to skonczyć i miec zaakceptowane a potem niech sie dzieje..
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując