Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-31, 23:16   #4543
201607180946
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Ja się bałam co będzie, a tu pies się boi. Ale podchodzi już coraz bliżej. Nie wykazuje żadnej agresji.

A idź. Wiesz co, to jest straszne. Mam wyrzuty sumienia że tam kupiłam, ale już wole tam niż na "giełdzie zwierzęcej" na targu, to jest dopiero horror. Babka która nam sprzedawała szczura O NIC się nie spytała. Czy mamy klatkę, karmę, poidełko, COKOLWIEK. Skąd ona wie że jesteśmy mądrymi ludźmi i mamy cały sprzęt kupiony? Może bierzemy szczura i chcemy go trzymać w kartonie i karmić płatkami czekoladowymi? Idiotów nie brakuje przecież. Sprzedała nam jak batonika, bez słowa.
Mój jest wyjątkowo cięty na koty, a właśnie kota chciałam sobie sprawić, chyba będę musiała jakoś sprawdzić psiaka w warunkach domowych Oglądałam kiedyś Uwagę na TVN i występowała para, która miała psa, który nie cierpiał kotów. Znaleźli na poboczu kota w pudełku i zabrali do domu, psu wmówili, że to łasica a nie koti zostali najlepszymi przyjaciółmi Śmieszne to było, bo pies na słowo kot reagował chęcią mordowania

Świat jest chory, jakby powiedział Kurt Vonnegut, zdarza się Ważne, że szczur u Ciebie będzie miał dobrze

Edytowane przez 201607180946
Czas edycji: 2012-08-31 o 23:17
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora