Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-02, 11:15   #2167
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Kiedyś kupiłam takie dla maluszków, z plastikowym chyba ostrzem ale nie ma mowy żeby dał radę tym ciąć- za szeroko jak dla niego musiałby palce rozstawiać. Musze poszukać jakieś inne....
my mamy takie, kupiłam jej kiedyś w ike, super sobie nimi radzi http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/07208700/

Zosia będzie miała w przedszkolu śniadanie, obiad i podwieczorek. Ile płacisz za przedszkole? my 3 zł za godzine + 6,80 za jedzenie.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Lind fakt Ty dostawałaś baty,ale sie wzięłaś za to i chyba Tobie samej to przeszkadzało bo często pisałaś o tym.
nie chcę nic pisać do nikogo bo mnie poniesie znowu
Ja jestem zdania że dziecko w wieku naszych powinno juz robić do nocnika czy kibelka głupie tłumaczenie że inaczej nie chce tylko i wyłącznie lenistwo rodziców i tyle.
Czytałam tu na wizażu przypadek że chłopczyk 4 lata i w pampersie biegał chociaz doskonale wiedział co i gdzie się robi i co tez nie był gotowy?
Libra zgadzam się z Tobą, że dziecko w naszym wieku powinno robić już na kibelek czy nocnik. Tż chrześnica ma 5 lat i dalej robi kupe w pampersa, ale to tylko wina rodziców

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
to fakt, ja tez chyba patrzac na wydarzenia innych mam bardzo malo cierpliwosci bo ☠☠☠☠☠☠☠ki wyprowadzaja mnie z rownowagi a co tu dalej...
moja Amelia dzis rzgryzla aparat cyfrowy, wlacza sobie, robi zdjecia i potem je oglada, szalu dostawalam tak pstrykala zdjecia, ale jak chcialam jej zabrac to histeriaa potem odpuscilam bo uzywala tego tak jak powinna i stwierdzilam ze samo jej sie znudzi i tak bylo

Zosia nie dostaje takich rzeczy do zabawy, czasami chce wziąć ale nie pozwalam i koniec. Nie zwaracam uwagi na jej histerie

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Megi super ze jest lepiej, trzymam mocno kciuki za was

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora