Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yasmin / Midiana / Asubtela / Lesine / Vibin - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 13:59   #448
**KaNiA**
Raczkowanie

GG do **KaNiA**
Dot.: Yasmin - zbiorczy

hej Dziewczyny! mam pytanie .. biore Yasmin od czerwca i do tej pory dobrze go tolerowalam. nie mialam zadnyc problemow, co wiecej poprawila mi sie cera, z czego sie bardzo ciesze. jednak mam pewnien problem. otoz powinnam polknac ostatnia tabletke 29 stycznia a nastepnie zrobic 7dniowa przerwe. ja jednak chcialam okres przesunac (o miesiac) i dlatego polknelam nastepna tabletke z kolejnego opakowania. i wczoraj (w dzien kiedy mialam polknac 7 tabletke z nowego opakowania ) dostalam jakiegos dziwnego krwawienia, plamienia. nie wiem jak to nazwac bo nie jest to okres a krwawienie wystepuje w sladowych ilosciach. sama nie wiem jak to nazwac. dodam tylko, ze tabletki przyjmuje o regularnych godzinach miedzy 16-17. zadzwonilam wczoraj o mojego gina, ten jednak powiedzial ze to NORMALNE .. i nie wiem co mam o tym myslec. powiedzial tez ze jesli przez dwa dni plamienie nie usapi, to powinnam sie do niego zglosic do gabinetu. czy ktoras z Was spotkalo cos takiego?? baaarzo prosze o odpowiedz.. pozdrawiam Kania