Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 19:45   #319
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III

Cytat:
Napisane przez bambi1980 Pokaż wiadomość
Czesc! A wiesz cuciola, ze mamy podobne doswiadczenia z tego weekendu. Tzn nie doswiadczenie a wlasciwie konkluzje. Cos mi sie stalo w plecy w sobote i bylam ograniczona w poruszaniu sie, wiec mialam wiecej czasu aby pogadac z moimi 2 „przyjaciolkami” przez skypa. Te nasze rozmowy sa zazwyczaj baardzo dlugie – 1,5-2h bo mamy sobie duzo do opowiadania. Tym razem jednak mi pozostal taki lekki zawod. Tak w skrocie – to obydwie (jedna z Polski jedna mieszk w Irlandii) poznaly jakis czas temu facetow. Jedna w lutym druga rok temu . I troche jakby je opetalo – zaobserwowalam takie „parcie do oltarza” ze szok! Ta co poznala chlopaka w lutym – juz ustalila date slubu na przyszla wiosne, a ta co z kolei mieszka w Irl czeka na pierscionek i szaleje bo jeszcze go nie ma! I juz stwierdzila, ze po oswiadczynach to ona musi w tydzien caly slub i wesele zorganizowac – bo MUSI byc natychmiast. a dodatkowo ciagle aluzje ze bez slubu koscielnego to one sobie nie wyobrazaja zycia (to tak a’propos mnie)  W ogole nie slychaly, albo bagatelizowaly co ja mam do powiedzenia na ten temat.
Tak reasumujac - kazdy z nas jest samotna wyspa... Jakos mi melancholijnie dzisiaj
w Polsce to jest taka obsesja na punkcie slubow i dzieci, a jak jest sie przed 30 to juz w ogole trzeba sie spieszyc
Cytat:
Napisane przez alcon Pokaż wiadomość

Ewelinarav mamy około 1800 kilometrów do RC. Takie wakacje nas sporo kosztują, no ale nawet lubię Reggio, wiec smutno byłoby gdybyśmy raz w roku tam nie pojechali.

Dziewczynki dziś byłam na zakupach... już tęsknię za słodziutkimi , pachnącymi pomidorami, za świeżymi mozzarellami, granitą, olbrzymim arbuzem
no wiadomo. ja tez lubie jezdzic do Salento, ale te 80 euro za autostrade to mnie dobijaja, no i teraz to paliwo. ja sobie tam pojem dobre mozzarelle, chociaz te z Santa Lucia tez lubie
Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wlasnie mi odpowiedzieli z uczelni,zE mnie przyjeli na magisterke
Wkoncu caly stres zakonczony tylko szkoda, ze sama w domu siedze i nie mam nwet z kim swietowac!
gratuluje

u mnie tez pada, blyska i grzmi. lubie taka pogode, jak jestem w domu. rzadko tu sie burze zdarzaja. tylko jak tu psa wyprowadzic w taki deszcz ?
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora