Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 18:55   #910
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
:
My po urodzinkach bylo fajnie. wieczorem w sobote wpadla garstka znajomych, usmialam sie jak mops troche mi glupio bylo - przyjecie na mini stoliku lack bylo na chipsach, paluszkach, ciastkach, kabanosach i ogorkach kiszonych. dziwnie mi bylo poza tym ja w pieleszach. jedyne co zdolalam zrobic wokol siebie to pociagniecie pazurow lakierem bezbarwnym smierdzialy mi pol wieczoru.
znajomi naznosili kwiatow (mieczyki z Torresem i Tereska), ksiazek, filmow, pychotek (no ale Torres nie ma ochoty)...
prawdziwi znajomi, rozumieją, pępkowe zrobicie huczne
Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
oddałam dzieci a sama dopiero na 12-ta do pracy. Cały miesiąc pracuję do 16 lub 16:30 - TŻ będzie odbierał dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Mamy- czy piłyście Karmi na laktację? Ponoć wzmaga ale na etykiecie jest napisane, że chociaż bezalkoholowe może zawierać do 0.5%alkoholu
karmiąc nie piłam żadnego piwa, zresztą nie wierzę w takie "cuda" najlepszy sposób to przystawianie częste do piersi.
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
chyba week dziewczyny sobie przedłużyły.....albo na ROZPOCZECIU BYŁY hehe
melduję się
po 5 miesiącach przyjechała moja mama, byliśmy ją powitać
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora