Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 19:59   #2103
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Kochana mam jeszcze sporo tego, w wolnej chwili wrzucę

Zakupiłam botki Deichmann raz na parę lat naprawdę wyprodukuję cudeńko I w przystępnej cenie

Lecę na solarke zaraz, brąza podłapać Bo mam jeszcze prawie cały karnet do wykorzystania

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Kurtki nie było... buuuu Bo ja poluję w jednym sklepie, bo tam zawsze mają super ciuszki. Była dostawa, ale akurat nie ten stajl co mi potrzeba Także ino botki Ale i tak sie cieszę jak dziecko

do małża mówisz...

Uuuu hu hu dawaj foto manterko

Na Solarkę sama dziś chciałam pójść, ale zamknięta, jutro teściowa ma dzień więc lipton, dopiero mogę iść w Środę to się nazywa buuuuuuu

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
baha a czemu twoj tz sam na wsi?on tam pracuje czy co?bo chyba nie zalapalam,jak nie chcesz nie musisz odpowiadac oczywiscie
Rolnikiem nie jest, orze w domu

Handluje częściami do aut, czasami też autami. Tam jest dużo miejsca, więc właśnie na wsi ma swoje królestwo pracy
A tj dom po teścia babci, więc jak jeździmy z Michałem jest gdzie obiad odgrzać, poopalać się, jarzynki zerwać i popilnować małża

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Miło mi się zrobiło

Oto moje cudeńka

HOT centkowa maminko a widziałaś te na niższym obcasie ? ładne są na żywo ?

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-09-03 o 19:57
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora