2012-09-03, 19:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
Napisane przez princessskaa
Kochana mam jeszcze sporo tego, w wolnej chwili wrzucę
Zakupiłam botki  Deichmann raz na parę lat naprawdę wyprodukuję cudeńko  I w przystępnej cenie
Lecę na solarke zaraz, brąza podłapać  Bo mam jeszcze prawie cały karnet do wykorzystania
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------
Kurtki nie było... buuuu Bo ja poluję w jednym sklepie, bo tam zawsze mają super ciuszki. Była dostawa, ale akurat nie ten stajl co mi potrzeba  Także ino botki  Ale i tak sie cieszę jak dziecko
do małża mówisz... 
|
Uuuu hu hu dawaj foto manterko 
Na Solarkę sama dziś chciałam pójść, ale zamknięta, jutro teściowa ma dzień więc lipton, dopiero mogę iść w Środę to się nazywa buuuuuuu 
Cytat:
Napisane przez wariateczka88
baha a czemu twoj tz sam na wsi?on tam pracuje czy co?bo chyba nie zalapalam,jak nie chcesz nie musisz odpowiadac oczywiscie
|
Rolnikiem nie jest, orze w domu 
Handluje częściami do aut, czasami też autami. Tam jest dużo miejsca, więc właśnie na wsi ma swoje królestwo pracy 
A tj dom po teścia babci, więc jak jeździmy z Michałem jest gdzie obiad odgrzać, poopalać się, jarzynki zerwać i popilnować małża 
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------
Cytat:
Napisane przez princessskaa
Miło mi się zrobiło
Oto moje cudeńka 
|
HOT centkowa maminko a widziałaś te na niższym obcasie ? ładne są na żywo ?
Czas edycji: 2012-09-03 o 19:57
|
|
|