Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty- część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 20:47   #1421
Alexandre
Zadomowienie

Dot.: Koty- część V

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Napisz coś więcej
Więc, chłopaki są z nami od soboty popołudniu. Przez pół podróży płakali a później Irys usnął i Ilar poszedł w jego ślady. Co jakiś czas jednak dyszał i się martwiłam o niego. Pić nie chciał ale otwarcie szerzej okna pomogło.
Mieszkanko powolutku aż do dzisiaj poznawali i już znają każdy zakamarek a najlepszą kryjówką jest jakby to nazwać... spód ostatniej szuflady w komodzie :P
Irys jest bardzo ufny i rozhulany. Chętnie daje się głaskać, nawet sam czasem na głaski przychodzi z ogonkiem do góry i mruczy. Jak się bawi to do upadłego.
Ilar jest mniej ufny i spokojniejszy. Daje się głaskać tylko wieczorem. Bawi się ostrożniej i wolniej.
Jedzą razem, piją razem, kupale walą też razem, bawią się i śpią razem a osobno tylko sikają :P
Jedyne co mnie martwi to arie Ilarka. Pani z hodowli pisze że najprawdopodobniej woła on matkę. Jest tak że śpi albo bawi się i nagle cichutko grucha, miauczy a później daje głośne MIAUUU. Pomaga albo głaskanie albo jak Irys podleci do niego i go czymś zajmie. Jakby to było takie dwa albo trzy razy miau jak u Iryska to byłoby ok ale on na prawdę głośno i rozpaczliwie to wyśpiewuje po 10 razy albo więcej. No ale to pewnie jest maminsynek bo widziałam jak podczas zabawy szukał u Irysa cyca i gruchał tak jak na początku arii.

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora