Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nas prześladuje jesienna zmora i uświadamia nas, że już na botki pora! cz. 74
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 22:13   #4611
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Dot.: Już nas prześladuje jesienna zmora i uświadamia nas, że już na botki pora! cz.

Cytat:
Napisane przez astaaa Pokaż wiadomość
dam. tylko muszę się zdecydowac który przepis idzie najpierw.
Zrób najpierw Okrasy

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Pokłóciłam się z TŻtem, poryczałam się i zaczęłam adać z jakąś obcą laską i się jej żalić (co prawda sama do mnie podeszła i zaczęła gadać, ale po jaką cholerę się dałam wciągnąć w rozmowę?) to później jej TŻ poszedł do mojego i coś mu zaczął gadać, że po co mnie zaorosił że pewnie tylko się chciał pokazać ze mną (chociaż mój tż nic w sumie złego nie zrobił) i wcle nie zwracał uwagi na to, że mój tż akurat rozmawia ze swoją ciotką jakaś porażka. Niby nie było świadków kłótni bo to na zewnątrz było, ale na bank się rozejdzie..
moja kumpela ostatnio na weselu swojego brata dwa razy zdzieliła swojego chłopaka z liścia po ryju

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36299741]odbieram kartę kredytową w przyszłym tyg pierwszy krok do bankructwa [/QUOTE]

brawo ! ja ciągle się boję

Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość
zazdraszczam i czymiem kciuki
ja wciaz zmagam sie z eks, który po prostu zwariował z rozdarcia miedzy swoimi głupimi kolegami, a uczuciem do mnie - nie może sie chłop zdecydować, wprowadzając totalny chaos z kolei moje życie
Czoko Bądź silna