2012-09-03, 21:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Cytat:
Napisane przez aania_20
Wkurzyła mnie baba z allegro. Sprzedałam ciuch, wysłałam w czwartek poleconym, w piątek dostała (sprawdziłam na stronie poczty). A ona mi dzisiaj pisze, że odsyła i żąda zwrotu kosztów, bo "przysłałam jej szmatę a nie to co kupiła" (a stan wg mnie bdb, zdjęcia dokładne były na aukcji) i wmawiała mi jeszcze że zamiast poleconego dostała zwykły list. I tłumaczenie "jakby pani wysłała polecony to bym przynajmniej awizo dostała, a list nawet nie ma nalepek z poczty" Upierała się przy tym więc wysłałam jej dowód nadania i nie odpisała już nic. Co ciekawe, w opcji śledzenia poczty nie było żadnego info o awizowaniu, tylko "doręczona" i tyle, a zdarzało mi się nie raz że jak adresata nie było to wyświetało się później "nie zastano adresata, awizowano". Pewnie mi negatywa wystawi ale wkurzyła mnie 
|
Co za baba A jakie ona ma komentarze?
Cytat:
Napisane przez Kajool
.
Bylam dzisiajz mlodym u lekarki. Niestety moja jest dopiero od jutra, a ta mnie wysmiala i powiedziala, ze nie ma czegosc takiego jak odra po szczepieniu. Ze jezeli byla wysypka, to przyjmijmy, ze to byla szkarlatyna. Wiecie nie wiem co o tym wszystkim myslec. Nie wiem czy nie isc z nim jutro do swojej pediatry czasami. Co mi radzicie??
|
Ja bym oewnie poszła do swojej pediatry
Cytat:
Napisane przez patik87
Jutro jedziemy z Sarą na pobranie krwi z żyły ( wymagania programu szczepiennego, będą sprawdzac ilość wytwarzanych przeciwciał czy cuś). Boje się jak to będzie, a wiem że będzie problem z wkuciem się  ocierpi się malutka 
|

Cytat:
Napisane przez telik
-Johny jest ostrzyzony  i fantastycznie wyglada i tak dorośle
-Okres karmienia UU uważam za zamkniety( choć nie wiem czym jest sie chwalić, aha i jakość skory na biuscie tragiczna)
- właśnie przebiegłam 6 km 
|
-Pokaż new image Johnego
-Nie martw się, mój biust też pozostawia wiele do myślenia
-Ale masz powera!
Ja kupiłam nową płytę Ewy i dzisiaj po całym 45 min treningu padłam DOSŁOWNIE na twarz
Zdjęcia cudne Johny jest taki słodki, że bym go wyściskała
Widzę, że uzębienie jak u Domka.
Cytat:
Napisane przez DDewik
A ja sie Wam pochwale, ze moje dziecko nie musi juz od dzisiaj chodzic na rehabilitacje.
Jak skonczyl 3 miesiace , zaczelismy chodzic 2 razy w tygodniu(mial asymetrie).Na poczatku to musielismy robic" Wojte", krzyczal przy tym strasznie a pozniej juz byly normalne cwiczenia
Ciesze sie bardzo ze juz wszystko dobrze, co prawda jeszcze nie chodzi ( jak to pani neurolog stwierdzila do 1,5 roku ma czas  ) ale juz zadnych dodatkowych cwiczen nie potrzebuje.
Jest wysokim dzieckim i dlatego jeszcze troszke czasu potrzebuje aby biegac 
|
No to super
Moi chłopcy już śpią, a ja maluje paznokcie bo już miałam takie obskubane, że aż wstyd
|
|
|