Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-05, 12:41   #1036
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Dziewczyny, dziękuję za troskę! Ja siedzę, niby robię coś w domu, ale mam przed sobą straszne wizje. Boję się, że coś jest ze mną nie tak...
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
ADUNIA! a zlecił Ci jakies badania skoro bodejrzewa pco? bi ja miałam podejrzenie i robiłam badania hormonalne! Trzymam kciuki ze bedzie dobrze[COLOR="Silver"]
Esia, on nie podejrzewa tego właśnie, mówi, że najpierw spróbujemy te pół roku powalczyć (bo we mnie wierzy, w związku z tym zajściem w ciąże w grudniu), a jak nie będzie wychodziło to wtedy będziemy myśleć. Nie wiem czy to dobrze
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Adunia Kochana prztulam Cie mocno.....i powiem tak pierwszy ginek tez mi powiedział że mam PCO po obrazie z USG....a obecny powiedział żebym sobie nawet tym głowy nie zawracała bo do tego jest bardzo daleka droga!! To tak jakbyś miała pieprzyk na pięcie i tylko Ty o nim wiesz!!
Agatko, właśnie mam taką nadzieję, że to nie PCO. A jaki Ty masz obraz USG? Też te torbiele na jajnikach?

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Adunia a konsultowałaś się z innym lekarzem?
Maga, moja wcześniejsza lekarka powiedziała mi ostatnio, że ona ma to w karcie u mnie napisane już od ładnych parę lat. Tylko czemu ja o tym nic nie wiem? Żaden inny ginekolog mi o tym nie wspomniał i w tym momencie nie wiem czy rzeczywiście mam to od kilku lat czy teraz mi się coś z hormonami pochrzaniło.

Dzięki Dziewczyny, że jesteście!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora