Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-05, 17:19   #125
201612231846
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Pod koniec tygodnia mój kolega ma się do mnie odezwać w sprawie pracy. Najlepsze jest to ,że we wtorek tydzień temu szefowa dała mi wolne aż do końca praktyk ,a w czwartek do mnie zadzwonił czy bym go nie zastąpiła na 1 dzień w pracy i to miało być w piątek. Zastąpiłam go. Praca dosyć fajna ,cały dzień dostęp do laptopa itd. Ogólnie luz. A w niedziele do mnie zadzwonił i zapytał czy szukam pracy. Powiedziałam ,że owszem przydałaby się. No i ma się do mnie odezwać .Określił to :,,Prawdopodobnie coś z tego będzie''.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
nom okej. Gadalam tylko z ta dziewczyna co tez tam pracuje. Ale fajne stanowisko, bo tam sie robi soki ze swiezych owocow
I chyba tak zrobie jak piszesz, jezeli wgl oddzwonia, bo przede mna widzialam ze tez byla jedna dziewczyna
Powiem tak lepszy rydz niż nic. Kto wie może znajdziesz coś fajnego w między czasie. A narazie korzystaj z możliwości pracy.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Mama mi kupiła piękną torbę
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora