2012-09-05, 21:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Cytat:
Napisane przez gusiak23
Madzia, co kupiłaś fajnego??
|
rzeczy typu- kremy pielęgnacyjne dla maluszka, maść na brodawki, jakieś podkłady do przewijania, prześcieradła, pieluchy tetrowe, termometr, butelkę do karmienia, gaziki do pępuszka 
Z wyprawkowych rzeczy brakuje nam jeszcze poszewek na pościel, pampersów, materaca do wózka, fotelika i rzeczy typu sól fizjologiczna, olbas oil.
Cytat:
Napisane przez natallkaa
Madzia a u kogo zamawiałaś rzeczy?
|
u r_p77 
Cytat:
Napisane przez natallkaa
Byłam na tej szkole rodzenia i fajnie było, miła atmosfera, uczyłysmy sie oddychać i robiłysmy takie ogólne ćwiczenia. Kazali też często ćwiczyc mięśnie kęgla... tylko trochę przykro mi było bo prawie wszystkie były z partnerami. Dobrze, że mój chociaz w soboty będzie ze mną chodził
|
Fajowo 
Zazdroszczę Wam tych szkół rodzenia, też miałam wielką ochotę chodzić na zajęcia z TŻtem, no ale niestety ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem moja gin zakazała mi brania udziału w zajęciach.
Niby mogłabym chodzić na samą praktykę, ale do naszej szkoły rodzenia nie można się dodzwonić, bo nie mają telefonu. Jeszcze gdybym mieszkała na miejscu to nie byłoby problemu podeszłabym do szpitala i zapytała kiedy mają zajęcia teoretyczne bez ćwiczeń, a tak z dojazdem kiepsko 
A i pewnie musiałabym sama jeździć na zajęcia, bo mąż teraz dłużej pracuje 
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
madzia co kupilas????
|
To co wyżej
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
ausente, happy ma racje, podejmij w koncu decyzje jakś, wiem ze to łatwo się mowi, ale bez sensu sie denerwujesz, niech on wreszcie się okresli bo dorosły jest  neich się wykaże
|
Zgadzam sie
|
|
|