Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-05, 20:31   #736
alibany
Rozeznanie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
co do palenia w piecu, to nie ma się co przerazac. jak trzeba było, to sama paliłam w piecu, nic trudnego, tz mi pokazał jak rozpalac. czasami w nocy wstawalismy dorzucić żeby rano było ciepło
Dlatego ja się ciesze, że mamy ogrzewanie na ekogroszek
Ale fakt, do wszystkiego idzie przywyknąć i jak trzeba się czego nauczyć to się nauczy.
Moja mama ciągle mi "wypomina" że jak z nimi mieszkałam to nawet połowy nie robiłam tego co teraz robię będąc zmuszona częstą nieobecnością męża

Marina własne ale ciasne, na pewno nie będzie to malo kosztowac, kazdy nawet najmniejszy remont jest często studnią bez dna, a co dopiero stan gdy nie ma podłóg itp. Ale podobnie by Was wyszło, gdybyście mieli remontować szopę u tesciów. Nikt mi nie przegada, że lepszym rozwiązaniem jest zaoszczędzenie kasy kosztem mieszkania z teściami/rodzicami. Może chwilowo, przejściowo da się, no i w mega wyjątkach gdzie takie układy się o dziwo sprawdzają ale nie na wciąż.

Marzenka cieszę się że z Hanią już lepiej. U nas przy każdej infekcji skuteczne podanie syropu graniczyło z cudem.

isiaok kurcze co się z Ewką dzieje??? Żeby to szybko minęło!!!

Ja myślę, że gdybym miała prace, byłabym duzo lepiej zorganizowana niż to jest teraz.....Nie wiem jakby było z moim samopoczuciem w kwestii spełnienia jako mama, żona itd. może miałabym podobne odczucia, ale dużo więcej bym zrobiła mając więcej an głowie - taki typ ze mnie. Jak mam za dużo "wolnego" czasu mam totalny roz.piździel
alibany jest offline Zgłoś do moderatora