Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak sie zmotywowac zeby nie zafarbowac?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-05, 21:13   #19
Blind
Raczkowanie

Dot.: Jak sie zmotywowac zeby nie zafarbowac?

Cytat:
Napisane przez jusik Pokaż wiadomość
-Najpierw przefarbowałam całość na kolor najbardziej zbliżony do naturalsa
-Potem zaczęłam robić tylko parę pasemek po wierzchu tym odcieniem jak były odrosty już widoczne i ścięłam skośną grzywkę<łatwiej zapuścić i odzyskać naturalny kolor na grzywce i potem jakoś to wygląda>
Tu trzeba maksymalnie zadbać o włosy - błyszczące i ładne z lekkimi odrostami nie wyglądają tak fatalnie
Grzywkę w podobnym celu obciełam jakies 2 tygodnie temu,chcialam jak najszybciej zobaczyc naturalsy na calej dlugosci-na razie grzywki ;d
2 miesiace temu probowalam farbowac na naturalny kolor ale wyplukalo sie do jasnego brązu/ciemnego blondu (na moich rozjaśnianych włosach wyplukiwanie trwałej farby to częste zjawisko) "dowalilam" szamponem i odzywką Timotei do wlosow brązowych,nie uzywalam jej regularnie ale wlosy stały się lekko mówiącjasno rude-brązowe ,.. Dzis zafarbowałam naturalne włosy pojedynczymi pasmami,omijając 2centrymetrowe odrosty, na razie schna ale juz widac ze nie odznacza się tak bardzo odrost jak wczesniej ciemny brąz od rudego,mam nadzieje ze po wysuszeniu wlosów nadal bede zadowolona
Blind jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując