2012-09-06, 06:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
dzień dobry 
Dziubeczku, brawa dla dzielnego Szymka, no i dla Was!
Cytat:
Napisane przez bella7
Aniu myślę,że prezent powinien byc wg. Ciebie.
Moje dostały od chrzestnych tak
Lena; Lila
krzesełko( dla Lili też było)/łańcuszek ; zloty łańcuszek zł/ kasa
Ja będąc dwa i trzy lata temu dałam pamiatki i po 300zł
a potem mi jedna mama powiedział,że to było za dużo...
|
dzięki
Jeszcze do tego dochodzi ślub - dwie imprezy w jednej 
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
A wiecie, że Ja prasuję tylko pogniecione wyjściowe rzeczy  nienawidzę prasować. Nawet zainwestowałam w żelazko parowe które wygląda jak odkurzacz, włączam je i jeżdżę nim po pogniecionej rzeczy i gra :P
|
też mam stację parową, fajna sprawa Co nie zmienia faktu że prasowanie nie jest moim ulubionym zajęciem, robię tak jak Ty
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano
N
Lekarz stwierdził, że dziecko zdrowe, kamieni nie ma, wszelkie zmiany zniknęły, wydalanie witamin w normie, nawet na basen pozwolił iść !!!
|
  klask i:
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Zapałeczko ja tak mieszkałam  na jednym piętrze z rodzicami i babcią. Z tż i Lili mieliśmy jeden pokój, reszta wspólna.
I wydaje mi się, że nie ma tego co porównywać z własnym nawet malutkim mieszkaniem.. masz własną kuchnie, własną łazienke a to naprawdę dużo..
Trzymasz w lodówce co chcesz, gotujesz co chcesz, układasz wszystko jak chcesz itd... i jak masz ochotę to chodzisz za przeproszeniem z gołym tyłkiem po domu bo masz tą swobodę.. nawet pokłócić się można jak ludzie  a nie cichaczem za drzwiami i chować wszystko w sobie...
Ale to tylko moje pokręcone zdanie 
Rodzice mojego chrześniaka mają mieszkanie 23m2,i jest o dziwo bardzo funkcjonalne - dla przykladu nasz pokój w pl ma 21m2..
|
podpisuję się obiema rękami!
Marina, wg mnie też cokolwiek lepsze niż mieszkanie z teściową. Jeszcze żebyście się dogadywały, to można by jakiś czas przetrzymać, ale po tym jak Cię traktowała i traktuje...byle dalej od niej.
Jadę za chwilę do koleżanki w odwiedziny, 26 tc, lekarz kazał jej w szpitalu poleżeć. Jadę z drugą przyjaciółką która ma na dniach rodzić, oby nie w samochodzie
|
|