Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 08:54   #766
mamad1
Zadomowienie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja też nie kumam,
Mamad kurcze macie możliwość poprawić Wasze stosunki i życie rodzinne a gnieciecie się z teściami

nie rozumiem też zdania ,że mężowi byłoby ciężko ??!! a on sie interesuje jak cięzko jest Tobie teraz??? Nie warto byc męczennicą dla chłopa który tego nie docenia. Przecież nie musicie remontować całego domu chyba? Nie ma opcji zrobić części? 2 pokoje, kuchnia , łazienka?? Przeciez i tak nie macie z tego co piszesz szans się w przeciągu kilku lat wybudować i wynieść więc to jest dobre rozwiązanie. A z rodzicami możesz ustalić zasady kontaktowania się i już.
To 100km od Krakowa. Mąż musiałby zmienić pracę, przenieść się z miasta na wieś... Wiem, że to dziwnie wygląda, ale mieszkanie obok moich rodziców to nie jest najlepsze rozwiązanie. Podejrzewam, że utknęlibyśmy tam na dobre (choć mi żal rodzinnych stron).
Wiem, że wychodzę na męczennicę, choc z założenia nie tak miało być. Nawet o swoje nie umiem się upomnieć
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora