Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
PannaMigotkaa20 myslałam, ze wiecej zachodu z tymi kwasami jest poczytam o tym troche i moze tez zamowie
hera21 wiesz niby mieli przy sobie, ale ja zawsze niezalezna byłam tzn od kiedy zaczelam pracowac i skonczyłam 18 w sumie i tak zawsze robiłam po swojemu, ale nie nawywijałam nigdy az tak ze powinni sie martwic , ze sobie nie poradze czy cos... no, ale trudno moze jakos sie to rozwiaze...
Co do Ewy to dla mnie jest strasznie sztuczna i wrecz irytuje mnie jej "miłość" do całego swiata i super słodkie wypowiedzi w stylu jak zaczniesz cwiczyc to całe zycie sie zmieni na lepsze ale fakt faktem lubie jej cwiczenia bo widac efekty
I tez jestem zdania , ze jesli sie odchudzamy/ cwiczymy/ dbamy o siebie to tylk dla swojego dobrego samopoczucia i satysfakcji, bez sensu jest robienie na siłe czegos dla kogos
Eldo_rado taaa to chyba ja tak mowiłam wogole ona to by chyba padła jakby czasami słyszała moje teksty jak ćwicze ale nie moja wina ze mi to pomaga, czasami to sama z siebie sie smieje jak cos palne
Wogóle poszłam dzisiaj do fryzjera podciełam włoski 3 cm pozbyłam sie tych przesuszonych koncówek w koncu
A w sobote Encanto robie
Czas edycji: 2012-09-06 o 16:29
|