Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki obce same szlifujemy do perfekcji dość chcemy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-06, 19:17   #2904
nekofood
フワフワの猫

Dot.: Języki obce same szlifujemy do perfekcji dość chcemy.

Cytat:
Napisane przez Paula_95 Pokaż wiadomość
Tak, wiem tylko że zaczęłam patrzeć na sprawę realnie, tj. jestem beznadziejna z angielskiego i nie jestem pewna, czy zdam podstawę, o rozszerzeniu to chyba pomarzę tylko
Jest jeden plus-nasza nowa nauczycielka hiszpańskiego w szkole okazała się być niezłą żmiją i strasznie ciśnie-nie wiem, czy płakać, czy się cieszyć. Powiedziała, że z jej nauczaniem i jeżeli włożymy w to sporo zapału, spokojnie maturę z hiszpańskiego zdamy. Więc jest jeszcze dla mnie nadzieja
Na wizaż mam bana, szkoła mi go nakłada i ja ją popieram-muszę się uczyć.
Muszę więc Was opuścić. Całuję Was wszystkie, róbcie postępy i widzimy się w weekend. xoxoxoxox
Na jakim jesteś teraz poziomie?
Mogę Ci powiedzieć, że w 3 lata da się dojść niemal od zera do... całkiem przyzwoitego poziomu . Tylko trzeba się czasem wysilić.

Cytat:
Napisane przez Paula_95 Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na chwilę, zobaczyć, jak Wam idzie. A widzę, że aż Wam mózgi buzują
Dzielę się z Wami niesamowitą nowiną-mam nowego nauczyciela od hiszpańskiego, który nam powiedział, że spokojnie za dwa lata zdamy maturę z jego nauczaniem jupi! Tylko jest mały kłopot. Jego nauczanie = ograniczony wizaż i komputer w ogóle i cierpię, bo mamy kupić podręcznik ''Prisma'' (cena w księgarni 90 zł za sam cieniutki podręcznik...pozdro...:co ol: ).
Jestem zawiedziona angielskim...w ogóle nie ruszamy z miejsca, mam wrażenie, że stoimy i kobieta nic nas nie uczy...
Maguda, ja mam w LO książki Longmana (Pearson teraz) ''Real Life''-nawet nie wiedziałam, że to to wydawnictwo, dopiero teraz zobaczyłam

Całuje Was, uczyć się, chwalcie się wynikami, ja lecę zakuwać...jutro weekend, więc się odrodzę
Najgorsze jest to, że podręczniki do języków są strasznie drogie i bardzo często beznadziejne. A za tyle pieniędzy można by było kupić jakąś fajną książkę nie-szkolną.
nekofood jest offline Zgłoś do moderatora