2005-05-06, 13:31
|
|
Rozeznanie
|
profesjonalna pomoc niezbedna:)
Witam drogie Panie
Na wstepie chcialabym zaznaczyc ze przeszukalam cale archiwum i nikt wczesniej nie poruszyl tego problemu.
Mam krecone wlosy i chcialabym sie dowiedziec jak je wycieniowac aby bylo super dobrze.
Moje wlosy sa cienkie i jasne, nie mam grzywki, ale te wlosy z ktorych robi sie grzywke [czyli te nad uszami] kreca sie najbardziej...te z tylu natomiast, owszem kreca sie ale sa jakby delikatniejsze i nieco mniej podatne na skret [ale zaznaczam ze tez sie kreca]
a co do wlosow ze spodu to z nimi jest najgorzej, prostuja sie najszybciej i wisza pozniej smetnie...moze i tego az tak nie widac, ale ja to czuje i widze...
zawsze nosilam fryzurke do ramion i normalnie pocieniowane wlosy z przodu i z tylu
ostatnio [2 miesiace temu ] zamarzyla mi sie wiosenna zmiana i poszlam do fryzjera poszalec
Pan scial mnie na typowego pazia z uwzglednieniem charakterystyki moich wlosow czyli: z tylu wycial mi prawie przy skorze wlosy ktore byly najglebiej i idac w gore glowy linią szyi wlosy staja sie coraz dluzsze, tak ze te z tylu glowy na czubku maja okolo 15 cm, natomiast ich odpowiedniki przy twarzy licza sobie okolo 20 cm [mowa o dlugosci przy naciagnieciu]
generalnie calosc, jak patrzy sie z boku wyglada jakby zjezdzala po skosie w strone brody
w sumie scieto mnie dobrze ale cos mi sie wydaje ze to ciecie nie bardzo do mnie pasuje wiec juz go nie powtorze
teraz po 2 miesiacach juz sie przyzwyczailam ale niebawem znowu bede musiala wybrac sie do fryzjera i nie mam pojecia co tym razem mu zlecic
prosze o pomoc o ile to mozliwe
pozdrawiam
|
|
|