Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-07, 20:12   #1880
ausente
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ja też jakoś nie miałam ochoty iść na moją studniówkę. Wszyscy się tym ekscytowali, a moje grono było jakoś poza. Ale poszliśmy i bawiliśmy się nawet nieźle - bez szału, ale dało się wytrzymać

Ja byłam gotowa nie iść, jak zobaczyłam się w lustrze I od razu na starcie miałam naburmuszoną minę. Co prawda nie traktowałam tej studniówki jako imprezy roku, więc trochę to olałam, ale nikt nie lubi się rozczarować przed wyjściem...a u mnie tak: sukienka była zwężana i kompletnie straciła fason, na głowie miałam mieć tylko francuza i nic więcej, ale fryzjerka miała wizję (twierdziła, że musi zrobić fale, bo one do wieczora się rozlecą i zostaną tylko podniesione włosy...szkoda, że wylała na nie 8 butelek lakieru i nie puściły) , a kosmetyczka zrobiła mnie na róż...cóż :brzyda l: Dobrze, że przed ślubem zajęły się mną odpowiednie osoby.
u mnie tez wszyscy podnieceni i zachwyceni a ja tak olewczo,ale w koncu sie wybawilam fajnie ;d do samego konca na parkiecie,ale to tez dlatego ze moje dziewczyny byly. I chyba wodka podzialala [ gdzie ja nigdy wodki nie pilam bo nie lubilam, to na studniówce wypiliśmy 8 flaszek na 4 osoby. A nie czulam tego ze jestem pijana, dopiero zobaczylam to na .... filmiku ze studniowki

Kochana , ja mialam to samo. Tyle ze tak , sukienka skracana bo ja za malutka ,pozniej jak sie okazalo jak sciaglam buty ze ja deptalam i musialam podtrzymywac. Włosy - mialam miec zupelnie innego irokeza i nie taka grzywke [ zaraz jak znajde to wkeleje jakiego mialam miec] , malowalam sie sama,a ze zasypialam to mi to troche nie wyszlo. Teraz bym zupeeeelnie inaczej sie ubrala uczesala , pomalowala
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora