2012-09-07, 21:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Cytat:
Napisane przez alibany
dziubku oby u Szymka nic sie nie rozwinęło przez weekend się kurujcie
|

Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Dziubku tak dzisiaj cały dzień o Tobie myślę... serce Ci pęka i to widac... oby się tylko Denis nie pochorował...
|
, pęka , peka kochana , okropne uczucie
Cytat:
Napisane przez Marina1
No bo ojciec buczy już ( chodzi wiadomo o co- pieniądze )...Ze tyle trzeba robić,a .kąd ka.ę na to, a tu je.cze mu .płacać ble ble ble.
bella ma 30 lat.
No ale co z tego, jak na taką .amodzielno.ć mimo już tylu lat jak kupno nawet tak niewygórowanego mie.zkania nie można .e pozwolić. W.zy.tko przez ten zaje**** wynajem. I przez tą pol.kę w tyle za murzynami. Jakie tu perpektywy .ą na jakiekolwiek pieniądze mimo cieżkiej roboty...Normalnie złam.
Je.zcze jakby kro. pomógł (mówię o rodzicach-moich, jego ) to nie, po co. Je.zcze by wzięli ile by mogli.Każdy ma .woje życie, .woje .prawy. Ja nigdy nie zo.tawię Igora tak jak oni na. na .ampoa.
Zaw.ze je.t tylko im złe.
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
wiecznie tylko te pieniądze, pieniądze, pieniądze...Mowią, że .zczę.cia nie dają... Gówno prawda.
|
Marinko a skąd kasa na remont tego strychu ma być ??bo jeśli też się zapożyczycie czy ktoś dla Was to nawet nie ma co sie zastanawiac tylko brac ten jeden ale z DALA OD TEŚCIÓW pokój
ja też z tych co twierdzą,że powiedzenie "pieniądze szczęscia nie dają" to największa bzdura wymyślona przez ludzi przy forsie
wiadome ze nic nie zastąpi szczęscia , milości ale brak kasy może zniszczyć szczęscie najbardziej kochających się ludzi
ok zdrowia też sie nie kupi ale leki już tak i szansa na wyzdrowienie ogromna a bez kasy ...
|
|
|