Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-08, 13:49   #2010
agasobo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

dzień dobry!

witamy się w 31 tygodniu ciąży

idę Was nadrabiać, bo mnie wczoraj nie było oglądaliśmy wózki i łóżeczka i jesteśmy na razie zdecydowani na nowego X-landera X-move

http://x-lander.pl/produkty/54/xmove/

plusy:
-duże, pompowane koła ( na wyprawy z psem i wózkiem do lasu)
-przednie koła obrotowe ( na wyprawy "po mieście" i do supermarketu)
-z przodu ma światełka ledowe ( to w razie gdybym była sama w domu i musiała wyjść wieczorem z psem - będę widoczna)
- składa się do bardzo małego rozmiaru ( mamy mały bagażnik)
- spacerówka montowana przodem i tyłem ( myślę, że będę chciała mieć małego "na oku")
- lekki ( podniosłam go praktycznie bez wysiłku, a mieszkam na 4 piętrze, więc to dodatkowy plus)
- spacerówka kładzie się do pełnego leżenia, a gondolę można podnieść do "siedzenia"
- wszystko bardzo łatwo się zdejmuje, zakłada, bardzo intuicyjny
- ma adaptery do fotelika Recaro, który już mamy i nie uśmiecha mi się kupować innego, bo wygrywa we wszystkich testach bezpieczeństwa

do tego wszystkie elementy "kolorowe" są odczepiane i jak mi się znudzi np. "niebieski" to mogę sobie dokupić pokrowce zielone za 399 pln - to już taki "bajer" tylko

nie ukrywam, że największym minusem jest cena - około 2150 pln ( to najtańszy jaki znalazłam)
na szczęście jest produkowany w Częstochowie, skąd można powiedzieć pochodzę, więc może uda się coś ugrać u producenta

zrezygnowałam też z łóżeczka "myszki", bo niestety i tak by jej nie było widać, a znalazłam sobie takie:

http://atbmeble.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-125

z szufladą i zdejmowanymi szczebelkami no i produkują je 30 km od mojego rodzinnego domu, więc chyba ich odwiedzę w przyszłym tygodniu

miłego dnia, bo pewnie kilka godzin zajmie mi nadrabianie

aaaa i mam pytanie, pewnie trochę głupie: zamierzam kąpać małego w wanience na gąbce.... jak to zrobić, żeby go umyć ( zakładam, że dodaję płynu do kąpieli do wody w wanience), a później opłukać z tego płynu?
czy mam sobie czystą wodę przygotować oddzielnie?

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora