Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-08, 14:20   #1040
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
1. Jakos nigdy nie chciałam wyjeżdżać za granicę...

2. Brumek śniłaś mi się w nocy (tzn. wtedy, kiedy już faktycznie mogłam spać, bo Patrykowi idzie kolejny ząb i biedny tak się męczył, że zasnęlismy na dłużej dopiero między 2 a 3 i do 6:20 spaliśmy). Nie wiem, o co w tym śnie chodziło, ale nawet Tymka widziałam

3.Przedwczoraj poczytałam Wasze posty odnośnie moich i się popłakałam. Ale nie z Waszej winy, tylko z własnej głupoty. Wiem, że to nie tak powinno wyglądać, sama mam wrażenie, że siedzę w klatce, ale nie umiem tego przerwać. Przynajmniej nie teraz. A. jest u siebie, na własnym terytorium, więc czuje się pewnie... A ja dałam się zagłuszyć...

4. Patryk wczoraj miał bliższe spotkanie z asfaltem, a właściwie to jego nos miał - dzisiaj przybrał purpurowy kolor. Nie zdążyłam go złapać. A w domu koło dziadków stał i brodę też pokaleczył (przynajmniej nikt mi nie powie, że jak się dziecko pilnuje, to nic mu się nie stanie - dziadkowie pilnują aż przesadnie). Babcia zaproponowała, żeby kupić te szelki i w szelkach go prowadzić. I trzeba go nauczyć wolno chodzić, bo za szybko biega (już widzę go w tych szelkach i chodzacego wolniej)
1. Ja też nie, wręcz przeciwnie. Ale mi tu dobrze, mamy dobre prace, stabilność finansową. Oczywiście to nie kokosy, ale starcza żeby żyć spokojnie i wygodnie. Może inaczej śpiewałabym, gdyby było bardzo źle.
Chociaz drugiej strony mamy sporo znajomych, którzy - mimo bardzo godziwych zarobków tutaj - wyjeżdżają za granicę i nie myślą, żeby wracać.
2. Mam nadzieję, że byłam miła i dobrze się zachowywałam
3. Nie dawaj się zagłuszać, proszę Walcz o siebie, b ojesteś tego warta. A nawet jeśli nie dla siebie, to pomyśl - jesteś najważniejszą osobą dla swojego dziecka i jeszcze przez jakiś czas tak będzie. Warto, żeby widział uśmiechniętą mamę, która lubi życie!
4. Buziaki dla poobijanego noska Pewnie jeszcze nie raz takie rzeczy będziemy przeżywać. I oby tylko takie!

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Blondasku piękny, braaaawwwwooo

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Czytałyście może ten felieton w "Wysokich obcasach" o "wózkowych matkach'? Ja jeszcze nie, ale może do empiku się przejdę. W każdym razie aż huczy na ten temat - wczoraj na edziecko czytałąm http://www.edziecko.pl/rodzice/1,793...est_nieco.html, dzisiaj w Pnś autor był gościem.
Ja nic nie wiem. Zaraz poczytam.